|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
edymoza
Data înscrierii: 24/Aug/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Aug 24, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: ce difuzoare puteti sa-mi recomandati pentru astra g caravan |
|
|
| dupa cum am spus in titlu am nevoie de difuzoare pentru usile fata lsi spate a un opel astra caravan din 2002, |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| pai nu iti place cele din fabrica ??? am si eu opel astra caravan,dar nu am nimic de reprosat din punct de vedere al sunetului,cu exceptia unei mici lipse de inalte,dar suna ireprosabil pt o auditie normala. |
|
| Sus |
|
 |
edymoza
Data înscrierii: 24/Aug/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 8:45 pm Titlul subiectului: ra |
|
|
| ale mele sunt sparte membranele .....am avut un accident si din pacate s-au stricat la lovirea usilor..... |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai nevoie de un sistem de 16.5 cm pentru fata si fie un sistem, fie o pereche de coaxiale, 13cm, pentru spate. Va recomandam varianta sistem pe fata si coaxiale pe spate.
Ca propunere de brand, va recomandam sa mergeti pe DLS B6 pe fata si DLS 225 pe spate.
Asteptam cu interes intrebarile sau comanda dumneavoastra. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|