Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare sa pun pe - SONY CDX-GT310

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ovidiu1989

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: Student

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului: Ce difuzoare sa pun pe - SONY CDX-GT310 Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat un SONY CDX-GT310 si nu stiu ce difuzoare sa pun pe el .... si 2 pe spate... si 2 in fatza... posibil si 2 in uzi spate ... + un woofer ... ce imi recomandati ? boxe sony XPLOd sau alta firma...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 9:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spune-ne cam in ce suma ai vrea sa te incadrezi
Sus
ovidiu1989

MesajTrimis: Mar Iul 31, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in jur la 2 jumate.. 3 mil
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru fata iti recomand un sistem de difuzoare insa zi-mi ce dimensiune iti trebuie pentru difurile din fata. daca vrei sa bagi si amplificator si subwoofer suma o sa depaseasca bugetul tau
Sus
ovidiu1989

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci pe fatza 2 dif de 6 " cred ca sunt .. pe spate in usi la fel... in spate langa luneta... vreau sa pun ovale..sau ce imi recomandati voi , in spate un woofer , cu sau fara statie....intr-un bunet de 3 mil boxele .. si vreo 2 wooferul.
Sus
brian
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 7:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea sa pui asa ceva pe fatza http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS602/ daca zici ca ai de 6", iar pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/. pe player poti sa pui doar 4 difuri.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum