Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce difuzoare sa pun pe un Pioneer DEH-P65BT

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
X5

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 4:50 pm    Titlul subiectului: Ce difuzoare sa pun pe un Pioneer DEH-P65BT Răspunde cu citat (quote)

Doar ce am achizitionat un HU Pioneer DEH-P65BT si nu stiu la ce difuzoare JBL sa ma decid dintre cele de mai jos Confused
Vreau sa stiu dintre modelele de mai jos ca prima optiune daca fac fata la HU sau sunt prea puternice?

Pe fata as vrea sa pun JBL Model: P550C :
sistem de difuzoare, 2 cai
diametru woofer 13 cm
putere: 70W RMS, 210W max
impedanta: 4 ohmi
raspuns in frecventa: 55Hz - 21kHz

sau daca sunt prea puternice pentru cd-player sa pun in schimb pe astea :

JBL Model: P552
difuzoare coaxiale pe 2 cai
diametru 13 cm
putere: 55W RMS, 165W max
raspuns in frecventa: 55Hz - 23kHz

Pe spate as vrea sa pun JBL P6550C :
diametru woofer 16,5 cm
putere: 90W RMS, 270W max
raspuns in frecventa: 45Hz - 21kHz

sau in caz ca e prea mult pentru cd player sa pun asa pe 13cm la o putere mai mica

JBL Model: P550C :
diametru woofer 13 cm
putere: 70W RMS, 210W max
raspuns in frecventa: 55Hz - 21kHz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe spate se pun coaxiale nu sisteme.
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incorect, daca ai lacase pentru woofer + tweeter pe spate sau e usor de amplasat un tweeter cu camera proprie atunci e de preferat un sistem pe spate;
eu ti-as recomanda in primul rand un sistem pe 4 ohm {daca le pui pe hud} si cu o putere cat mai apropiata de 4x22 sau 25W oferiti de HUD...daca le amplifici, e alta poveste.

si inca o recomandare diametru fata>diametru spate.

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 1:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz, acum depinde la care spate te referi! tweetere in usile spate se mai pun, dar in spate de tot, sub luneta, nu prea. Sa spuna omul ce inseamna spate la el Smile
Si am vazut ca folosesti expresia HUD. Ce inseamna? adica eu stiu ca este Head Unit, dar D-ul de la ce vine?
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma refeream la luneta. ca nu se pun sisteme sub luneta.
Citat:
si inca o recomandare diametru fata>diametru spate.

cat despre diametrul boxelor fatza-spate, eu am pe fatza 16,5 iar pe spate 20 cm. recomandarea mea e sa pui boxe cu diametrul care iti este permis, unde iti este permis. daca pe fata iti intra doar de 13 si pe spate ai loc sa pui de 16,5 de ce sa pui de 10 cm? Rolling Eyes

bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HUD head unit + display
eu asa am avut stock ... si asa mi-a ramas intiparit. te deranjeaza?

nu pui de 10, le maresti pe cele din fata, de obicei nu-i o mare filozofie...
stiti bine ca nu m-am referit la luneta cand am zis difuri spate
in viata mea n-o sa pun dif-uri pe acea polita si n-o sa recomand express altcuiva Rolling Eyes

ps cred ca omul nu este atat de afon sa vrea sa puna "pe spate" adica pe polita doua sisteme, 99,99% e vorba de incintele in portiera ... dar hai sa comentam comentarii ...

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cunosc eu pe cineva cu o dacie cu sisteme (hertz) pe polita spate Wink

HUD nu mai auzisem in viata mea, si chiar nu intelegeam care e treaba cu D-ul ala! nici acum nu inteleg, ca doar nu displayul scoate 4X22 W RMS, dar daca tie iti place asa, e ok
sa vina initiatorul topicului sa ne spuna ce masina, ca pana atunci putem comenta comentarii
Sus
bezz
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

offtopic si suna bine acea dacie? ca mie mi se pare aiurea ...

display-ul ala de la care vine D-ul afisa diverse informatii legate de piesa cantata pe HU, si era interconectat cu HU ... de-asta era HUD {in cartea tehnica a masinii}
este mai normal sa-i zic HU acuma, dar cum ziceam m-am obisnuit prost Embarassed .

ps n-o avea oare x5? Smile sau baremi un ceo Laughing

X5

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu stiam ca sistemele de boxe adica nu coaxiale se aud mai bine, reda mai bine sunetele separat joase si inalte asa ca eu nu vreau boxe coaxiale pe masina Smile
usile fata le voi antifona pe interior cu niste folii dinamat sa se auda mai bine.
in rest ce sa zic imi incerc norocul cu difuzoarele astea de 70W care sper sa se auda bine si sa nu distorsioneze daca volumul la cd-player e mai mult de sfert din puterea lui maxima.(eu zic ca se vor auzi mai bine decat niste boxe JBL sau Hertz sau alta marca la pretul de 200 ron sau cat costa alea de 35W maxim sau difuzoare de 25W maxim cum zicea cineva mai sus).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum