Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce fel de sistem audio sa cumpar?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
vili

Data înscrierii: 20/Noi/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Mar Noi 20, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: ce fel de sistem audio sa cumpar? Răspunde cu citat (quote)

Salut
Nu sunt priceput in sisteme audio, de acea as dori niste sfaturi de la oameni care au ceva experienta in domeniu.
Am o camera de 40 mp, este la casa. As dori un sistem audio pentru ascultat muzica (rock, pop, disco, house, clasica). As prefera boxe floorstanding si amplificator adecvat pentru ele. Bugetul in jur de 1600 ron.
Astept sfaturile voastre, va multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai vezi pe acest site ce gasesti si apoi vezi daca iti plac vreo 2 -3 variante si apoi le supui discutiei . Pentru inceput cred ca http://www.be-loud.ro/produse/Home_Cinema/Pioneer/DCS-360/ si http://www.be-loud.ro/produse/Home_Cinema/Sony/DAV-DZ410/ ar putea fi in discutie eu unul as recomanda sony pentru ca are calibrarea automata a boxelor , care e totusi importanta http://www.youtube.com/watch?v=yu6ZmO83M6o&feature=related
sa fie calibrate automat se aude mult mai bine http://www.youtube.com/watch?v=cNMcC6WL6AU mai gasesti tu daca cauti atent.Succes in continuare ,
Sus
vili

Data înscrierii: 20/Noi/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand mersi pentru sfat, astept si alte pareri.
Am mai cules intre timp niste informatii. In general parerile sunt pentru muzica trebuie sistem stereo, amplificator + 2 boxe.
Ce am gasit este JBL E60 sau JBL E80 gama Northridge sau un INFINITY Primus 360 ca si boxe. Amplificator Harman Kardon HK 970. Din cate am inteles este superior lui SONY ca si calitate de sunet dar si pretul in jur de 2500-2700 ron. Intrebare: Ce parere aveti de aceasta configuratie? sau comparatie cu altele.
Sus
sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Mie Noi 28, 2007 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai parca suma era de 1600 lei deci harman kardon disparea din start. Nu te ingrijora insa , cu cat vei citi mai mult cu atat ti se vor modifica pretentiile . Vei fi surprins sa vezi cu ce ai vrut la inceput si ce buget ai fi alocat si la ce rezultat vei obtine (total diferit ) si eu vroiam un sistem de casa bunicel la vreo 15-1600 lei si am ajuns la 3200 lei asa ca ....
Sus
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 11:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti spun eu ce sa iei nu lua toate panarmele de sisteme ,, ia Logitech Z-5500... e cel mai bun sistem si costa 1050 ron ..
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADI a scris:
Iti spun eu ce sa iei nu lua toate panarmele de sisteme ,, ia Logitech Z-5500... e cel mai bun sistem si costa 1050 ron ..

Oh shit ... a inceput sa dea si sfaturi ... Copile, du-te si joaca-te cu masinutele si cu "cel mai bun sistem" al tau Z-5500, nu mai da sfaturi aiurea. Aici se vorbeste de "panarme" : Harman Kardon, Denon si alti de-astia de care n-ai auzit tu .. deci sunt "panarme" ...

Du-te tare ....
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Dec 05, 2007 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADI las-o dracu de treaba...

asus, mihai voi nu urmariti forumul si posturile lui ADI ?
MACAR un avertisment ar merita pt j'de posturi si topicuri aiurea ....

gananau

Data înscrierii: 11/Aug/2010
Locație: dr.tr.severin

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 1:35 pm    Titlul subiectului: Re: ce fel de sistem audio sa cumpar? Răspunde cu citat (quote)

vili a scris:
Salut
Nu sunt priceput in sisteme audio, de acea as dori niste sfaturi de la oameni care au ceva experienta in domeniu.
Am o camera de 40 mp, este la casa. As dori un sistem audio pentru ascultat muzica (rock, pop, disco, house, clasica). As prefera boxe floorstanding si amplificator adecvat pentru ele. Bugetul in jur de 1600 ron.
Astept sfaturile voastre, va multumesc anticipat.

Am eu harman-hardon...sistem complet 5+1,statie,dvd...aproape nou..am inca garantia la el...500 euro daca te intereseaza ma gasesti la nr 0756923252
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nenea vezi ca topicu este vechi, din 2007 Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum