|
Autor |
Mesaj |
locomotion12
Data înscrierii: 21/Iul/2011 Mesaje: 8 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Joi Iul 21, 2011 8:25 pm Titlul subiectului: Ce firma de subwoofere este mai buna? |
|
|
Vreau sa imi iau un subwoofer nou si nu stiu de care.Vreau sa aleg dintre cele mai bune si am vazut ca aici sunt ceva profesionisti asa ca ma puteti ajuta? _________________ Ce poti face in timpul liber? |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Vin Iul 22, 2011 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
CANTON are subwoofere de interior foarte bune, dar si cam scumpe, daca-ti permiti, ia unul de la ei! |
|
Sus |
|
 |
m0scacao
Data înscrierii: 23/Iul/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Iul 26, 2011 10:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unu personal ... merg pe opinia ca ...un woofer home made. .. e mult mai rentabil ... una la mana pentru pret ...si 2 la mana ...calitatea... un woofer cumparat nu o sa scoata acelasi bass ca unu Home made ..! tine minte ce iti spun ... mergi pe JBL de 30cm diametru ... si da cu o cutie din placaj de 1 cm grosime ... dimensiuni 60cm lungime/40cm latime/40cm inaltime .... si esti tatic... uite aici si o poza ... te doare capu ... stau la casa ... dau drumu si bassul meu imi ajunge in stomac ...din gradina din spate ... si am 230 de metri patrati curtea
nu e foarte greu de facut ... |
|
Sus |
|
 |
m0scacao
Data înscrierii: 23/Iul/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Iul 26, 2011 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
deocamdata nu l`am inbracat in mocheta ...ca ma inpresionat atat de tare cum scoate ... de nu ma ma interesat nimic decat sa ascult muzica la refuz  |
|
Sus |
|
 |
cosminu
Data înscrierii: 21/Iul/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Aug 30, 2011 9:40 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am E-BODA si sunt multmit de el! are un bass, pff!!  |
|
Sus |
|
 |
alexander Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2011 Mesaje: 59 Locație: Otopeni
|
Trimis: Mar Oct 04, 2011 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Are dreptate dl. m0scacao, un woofer home made rupe. Anul trecut de revelion am avut ca sub-urii (intr-un living) doua difurii auto si anume: un pionner 308d4 si un jbl cs varianta de 12 (dar in alta incinta). Erau puse intr-un colt unul peste altu si credema ca iti vibra plamani in tine si vecinii erau la pamant. Deci parerea mea the best choise este un dif auto acordat corespunzator pentu "casa" si amplificat corespunzator. _________________ Daca dati add la YM, specificati pentru ce ati dat add. |
|
Sus |
|
 |
locomotion12
|
Trimis: Mie Noi 16, 2011 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc tuturor , dar merg pe un Woofer Home Made . _________________ Ce poti face in timpul liber? |
|
Sus |
|
 |
locomotion12
|
Trimis: Joi Noi 17, 2011 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
de curiozitate , ce receiver ai? _________________ Ce poti face in timpul liber? |
|
Sus |
|
 |
|