Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce hu sa aleg ?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
terente
Pasionat

Data înscrierii: 05/Apr/2007
Locație: suceava

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 10:09 pm    Titlul subiectului: ce hu sa aleg ? Răspunde cu citat (quote)

salut sunt nou posesor de logan MCV si as vrea si eu un HU pentru masina
Bugetul e de 500 Ron pot sa mai pun ceva sau pot sa mai scad aproximativ 50 Ron

Ce player imi reocomandati ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta ar fi bun http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
chiar foarte reusit la asa un pret
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: mai Răspunde cu citat (quote)

sa vedem ce mai zic si alti
Oricum mai astept putin pana voi lua o hotarare
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 4:44 pm    Titlul subiectului: d Răspunde cu citat (quote)

La HU pioneer deh-40MP exista reglaj independent pentru subwoofer adica se poate da subwooferul mai incet sau mai tare fara sa dau mai tare si boxele

Si inca o intrebare Deh-40MP poate citi de pe stick USB daca ii cumpar adaptor din acela care ii trebuie CD-UB100?

va multumesc anticipat
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da poti controla volumul subwooferului separat.. si iti recomand sa folosesti si funcita HPF setata undeva pe la 80 sau 100 astfel poti dai si volumul in boxe mai sus fara ca sunetul sa aiba de suferit.. la a 2 a intrebare din pacatenu te pot ajuta

Bafta.
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului: al Răspunde cu citat (quote)

altceva bun la pretul asta ar mai fi un alpine ceva ?
Mai astept niste pareri
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB568RUSB/ ar mai fi asa ceva avantaj USB nu stiu exact ca si setari de sunet.. cum sta nu am avut placerea sa ascult modelu sau sa ma joc la el dar cred ca suna bine modelu similar ca pret de la alpine nu ma atrage cu nimik personal
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2007 8:59 pm    Titlul subiectului: nuj Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa zic paraca tot la pioneer as ramane sa vedem ce mai zic si altii oricum nu sunt hotarat .
Mentionez ca pe fata o sa pun un sistem de boxe NOKIA made in germany de 20 W rms numai ca nu au filtru adica pe twiter au doar un condensator
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 10:24 am    Titlul subiectului: as vrea totusi sa pun si un subwoofer Răspunde cu citat (quote)

As vrea totusi sa pun su un subwoofer credeti ca amplificatorul asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO2060/
e bun pentru subul acesta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GT4-12/
bine-nteles pus in incinta paraca as vrea si niste boxe pentri portierele din spate acesta ar fi bun http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/
Astept parerile voastre
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si in portierele de pe fatza ce boxe o sa pui.?. de ce nu pui acest sistem pe fatza
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Apr 28, 2007 10:11 pm    Titlul subiectului: in Răspunde cu citat (quote)

In portierele din fata o sa pun un sistem de boxe NOKIA made in germany de 16 cm dar am o problema cu ele nu au crosovere pentru twiter au odar un condensator pe twiter
Nu pun aces sistem pe fat deoarece acum nu dispun de atatia bani acum sa imi iau doar hu-ul si in timp sa imi fac sitemul descris
Ce parere ai de sitemul asa facut de mine ?
pioneer deh-40mp + amplif pt sub jbl2060+sub jbl de 250 W+ sitemul alpine+sostemul nokia made in germany
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Dum Apr 29, 2007 5:52 pm    Titlul subiectului: s Răspunde cu citat (quote)

Ce imi place ca vorbesc singur in topicul asta .
Mai astept pareri
Sus
terente
Pasionat

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 10:04 am    Titlul subiectului: c Răspunde cu citat (quote)

acum sunt cam nehotarat ce player sa imi iau pioneer DEH-30MP sau DEH-40MP?
Poate ma ajutati si pe mine sa ma hotarasc
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dc nu pui sistemele Alpine pe fatza?.. boxe de masina NOKIA sincer.. nu prea ma incanta.. cred ca ei se pricep mai bine la telefoane decat la car audio as recomanda sistemu alpine pe fatza.. si sa lasi NOKIA pe spate..
Ca si player 30MP am eu si e mai mult decat OK in bani lui 40MP poate controla diverse "deviceuri" dar cu adaptoare deci alti bani... daca nu e asa important USB zic sa ramai la 30MP..... Subu si amplif sunt mai mult decat OK stiu pe cineva care are amp asta pe un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ si rupe in 2 tabla la logan normal.. cred ca la tine se va auzi super bine mai ales ca nu o sa fie in tub si o sa fie incinta.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Apr 30, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate 30mp nu mai exista, e din gama 2006.
Combinatia woofer+amp este excelenta. Difuzorul poti sa-l gasesti cu tot cu incinta bass reflex de la JBL sub forma modelului GTO 1200B.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum