Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce imi recomandati ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Golan_cu_Logan

Data înscrierii: 11/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Ce imi recomandati ? Răspunde cu citat (quote)

Salutare, va cer si eu sfatul , doresc sa achizitionez o pereche de boxe de 16-17 cm pe la vreo 3 mil , o statie (eu ma gandeam la http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/ ) . Ce boxe merg , pot fi si sistem , nu conteaza dar vreau sa se auda bine , ma gandeam la :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/REF_6510cs/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/

Daca se poate si mai ieftin , ar fi si mai bine, ca trebuie sa iau si 2 kituri http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Speaker_Kit/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai la tine ce inseamna sa se auda bine..... in general niste difuzoare amplificate se aud bine.... spune ce ti-ai dori de la viitorul sistem Smile

o zi buna
Sus
Golan_cu_Logan

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-as dori sa aiba un bas puternic si fidelitate , daca se poate la un pret cat mai mic (ar fi ideal Rolling Eyes ), in privinta amplificatorului ramane MAC MPX 2500 , dar nu stiu ce boxe sa iau , sunt atatea pareri incat nici nu mai stiu ce sa cumpar.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai de ce nu te gandesti la un subwoofer.... acolo va fi un bass frumos... ceva ce nu vei egala cu niste difuzoare ...... eu ti-am oferit alternativa asta... la 5 -6 milioane cat dai pe amp si difuri mai bine pui momentan un subwoofer....
Leutzu

Data înscrierii: 21/Iul/2006
Locație: student

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o_kh3, din cate vad eu are Logan si nus tiu daca stii dar loganul are perete despartitor intre portbagaj si habitaclu, ca sa aiba parte de un bass frumos o sa aibe nevoie de ceva mai multe modificari decat un simplu tub bagat in portbagaj intrucat probabil ca va avea un bass superb atunci cand are portbagajul deschis sau de afara o sa se auda foarte bine (la semafor) insa in masina nu va avea efectul dorit - nu zic ca nu o sa se auda bass-ul insa nu cum ar trebuii.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am logan... aseara am pus statia aia a mea 75.2 pe un logan care avea un tub boschmann in portbagaj.... volumu il dadusem nici la jumate .... LPF la fel era pus la nimereala ( doar pt proba) si ii demonta lu ala loganu.....
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tuburile suna acceptabil in logan !
eu am JBL75.2+1200B si reglate klumea .. numi misca tabla pe logan !
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 3:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si vrei sa zici ca ai putea recupera bassul care il ai acum cu niste difuzoare??? eu nu cred Razz
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am zis asa ceva ! zic ca 75.2+1200B nu misca tabla !
zic ca in logan .. se aud bine tuburile si band pass urile ( asta la puteri aprox mici pana in 300W ) ... dc vrei sa ti se miste plamanii ai nevoie de 350 minim in BR ... tine de gusturi ! Embarassed
Sus
Golan_cu_Logan

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan ma rezum doar la boxe , fara subwoofer, inca mai caut . Multumesc ptr raspunsuri baieti.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa te rezumi dar expresia.... "Mi-as dori sa aiba un bas puternic si fidelitate" cade ...
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt un bas puternic doar din sisteme recomand cu caldura http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Olympic/Olympic_2.16/

vezi pe unde le mai gasesti, eu le-am avut dar nu le-am putut monta din cauza magnetilor imensi.. costa vre-o 385 lei noi. dar iti trebuie minim un jbl gto 275, sau ideal ar fi un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V12_Power/MRV-T420/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum