Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce inel terminal pt amplificator imi trebuie ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 6:18 pm    Titlul subiectului: Ce inel terminal pt amplificator imi trebuie ? Răspunde cu citat (quote)

Salut!

Am un amplificator JBL 75.2 si un Kit de cablutri alfatec v25.
Imi trebuie un inel terminal de genu' : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/Stinger/S4PRGPTBR/

Ce nu stiu; care e dimensiunea care imi trebuie mie incat sa aiba diametrul destul de mare sa prind si cablul de alimentare, dar sa fie mic unde intra la alimentarea statiei.

Mai jos e o poza in care puteti sa vedeti ce inel am eu, si cat de mic mi-ar trebui mie inelul sa fie la prinderea de amplificator(orientati-va dupa "surub").

Salutari

Picture 030.jpg
 Description:
 Filesize:  12.16 KB
 Viewed:  978 Time(s)

Picture 030.jpg

Picture 031.jpg
 Description:
 Filesize:  13.27 KB

Picture 031.jpg

Picture 032.jpg
 Description:
 Filesize:  12.84 KB

Picture 032.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cel mai bine e sa masori tu daca amplficatorul e al tau...
Sus
malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bai......nu-ti intra papucii..ma faci sa rad.....Smile)....am si eu acelasi kit de cabluri statie JBL...Smile)...cat am dat cu pila la papuci poana au intrat acolo la statie:))Smile)Smile) Laughing bafta la pilat! Wink
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se gasesc in comertz la magazinele auto inele din cupru micutze care intra perfect...sau daca ai un magazin de car audio pe langa tine cumpara inele pt amplificator...
Sus
danijblbass
Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stau aproape de be-loud si ma gandeam ca poate iau ceva de la stinger, ca nu mi s-au parut scumpe..

La varianta cu pila ma gandisem dar e cam nasol sa-l iau la pila . Macar daca aveam vre-un polizor..

@ ssrli
daca masor exact distanta crezi ca mi s-ar potrivi sigur ceva de pe be-loud?maine o sa masor si iti zic Wink
Daca nu, cel mai simplu mod de a rezolva problema , e sa dau o fuga pana in targ la autovit, care e departe rau ( 2 statii de masina Smile )
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as cauta un magazin de electrice...acolo sigur au papuci care sa ii poti folosi.
Cel mai rau caz...pilesti.
Ca estimare bazata pe poza (buna ideea cu foaia de matematica)...ceva pe la 7~8 mm latime ar trebui sa incapa Smile

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum