| |
| Autor |
Mesaj |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 6:18 pm Titlul subiectului: Ce inel terminal pt amplificator imi trebuie ? |
|
|
Salut!
Am un amplificator JBL 75.2 si un Kit de cablutri alfatec v25.
Imi trebuie un inel terminal de genu' : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/Stinger/S4PRGPTBR/
Ce nu stiu; care e dimensiunea care imi trebuie mie incat sa aiba diametrul destul de mare sa prind si cablul de alimentare, dar sa fie mic unde intra la alimentarea statiei.
Mai jos e o poza in care puteti sa vedeti ce inel am eu, si cat de mic mi-ar trebui mie inelul sa fie la prinderea de amplificator(orientati-va dupa "surub").
Salutari
| Description: |
|
| Filesize: |
12.16 KB |
| Viewed: |
978 Time(s) |

|
|
13.27 KB |
978 Time(s) |

|
|
12.84 KB |
978 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cel mai bine e sa masori tu daca amplficatorul e al tau...
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
malakay088 Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008 Mesaje: 169 Locație: in sound....
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
bai......nu-ti intra papucii..ma faci sa rad..... )....am si eu acelasi kit de cabluri statie JBL... )...cat am dat cu pila la papuci poana au intrat acolo la statie:)) ) ) bafta la pilat!
|
|
| Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se gasesc in comertz la magazinele auto inele din cupru micutze care intra perfect...sau daca ai un magazin de car audio pe langa tine cumpara inele pt amplificator...
|
|
| Sus |
|
 |
danijblbass Priceput

Data înscrierii: 08/Feb/2007 Mesaje: 217 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
stau aproape de be-loud si ma gandeam ca poate iau ceva de la stinger, ca nu mi s-au parut scumpe..
La varianta cu pila ma gandisem dar e cam nasol sa-l iau la pila . Macar daca aveam vre-un polizor..
@ ssrli daca masor exact distanta crezi ca mi s-ar potrivi sigur ceva de pe be-loud?maine o sa masor si iti zic
Daca nu, cel mai simplu mod de a rezolva problema , e sa dau o fuga pana in targ la autovit, care e departe rau ( 2 statii de masina )
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as cauta un magazin de electrice...acolo sigur au papuci care sa ii poti folosi.
Cel mai rau caz...pilesti.
Ca estimare bazata pe poza (buna ideea cu foaia de matematica)...ceva pe la 7~8 mm latime ar trebui sa incapa
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|