Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce inseamna hz-khz?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
powerangels

Data înscrierii: 10/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 18, 2008 11:55 pm    Titlul subiectului: ce inseamna hz-khz? Răspunde cu citat (quote)

Baieti ,ma iertati ptr necunoastere,dar ce face sau ce inseamna hz?vreau si eu sa-mi iau o pereche de mtx xt502, de 13 cm ,ptr dacia mea berlina,dar ma iut si vad ca difera hz-khz.Multumesc ptr viitorul raspauns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iul 19, 2008 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cea mai potrivita explicatie pentru un incepator : http://ro.wikipedia.org/wiki/Hertz

Concluzia : nu-ti mai bate capul cu frecventa unui difuzor .

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
powerangels

Data înscrierii: 10/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 20, 2008 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super tare,multumesc.
Sus
Intel

Data înscrierii: 08/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nasol cand nu ajungi pe la ore prin clasa a VI-a Rolling Eyes
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multi din noi au uitat ce au facut in clasa a XII-a Laughing
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 22, 2008 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Armadyllo, citeste ( in cazul in care nu ai facut-o ) ce a scris Intel. Despre hertz se invata inca din ciclul gimnazial .

Sus
Armadyllo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am citit Andry. Ideea e ca in ciclul gimnazial nu cred ca place asa mult fizica (cel putin in cazul meu) Rolling Eyes Iar daca mai tarziu nu dai un search pe wikipedia sau alte site-uri de profil, nu cred ca mai este usor sa-ti amintesti daca au trecut multi ani de atunci.

Iar domeniul audio si subcapitolele lui le inveti daca ulterior te pasioneaza. La asta ma refeream. Stiu ca este ceva foarte intalnit si discutat, dar daca cineva este pasionat de altceva iar mai tarziu intalneste un termen pe care nu-l cunoaste nu e normal sa intrebe sau sa caute singur?

Multa lume vorbeste despre Hz... dar in realitate nici nu stiu cum ar suna in realitate intervalul intre un Do si un LA (261/440Hz), sau despre šcurba lui Fletches & Munsonš cu privirea la perceperea frecventelor de catre urechea umana
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pas fara Laughing

Sus
Armadyllo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iul 23, 2008 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o pagina destul de interesanta zic eu, desi de gasesc multe. Macar cei are vor citi, se vor lumina cum le aude urechea. Asta la general vorbind Laughing
Multi nici atat nu mai aud.

http://www.doctorproaudio.com/doctor/temas/ref_abc-weightings.htm

In cazul A adica la volum mic se folosesc diferite filtre Loudness sau Bass boost etc, ca sa atenueze panta de cadere.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum