|
Autor |
Mesaj |
Xeo

Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 10
|
|
Sus |
|
 |
Xeo

|
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 3:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar face fata acest KIT..... insa nu cine stie ce.... ca posesori de logan atat eu cat si tu .... stim amandoi ca acesta este foarte bine antifonat... ceea ce ar insemna o pierdere a bassului in portbagaj... diferenta va fi sesizabila, bass-ul se simte insa sa nu te gandesti ca cei 240w sunt intradevar 240.... eu totusi as merge pe ceva mai puternic. cativa bani pusi deoparte si situatia s-ar schimba... am auzit 1202d in incinta custom facuta.., si se auzea prea bine.... eu momentan am un 306dvc in logan si sunt multumit...voi opta sa schimb totusi cu ceva mai puternic.....
o zi buna  _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
Xeo

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de parere! Prietenul asta al meu a ales MAC Power Bass 2. Acum ma pregatesc sa fac comanda. In cat timp ar onora-o, stiti?
O zi buna:) |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 3:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cate stiu.... maine sau poimaine ar trebui sa vina noul import de la MAC audio.... (asta o stiu ca cineva a comandat un amp si i s-a spus ca maine sau poimaine trebuie sa vina) in orice caz daca este pe stoc la importator produsul este livrat in 24-48 ore.... daca este pe stoc sunteti anuntat si maine dimineata sau pe la pranz ar trebui sa fie gata livrat la DVS acasa.
o zi buna _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
Xeo

|
|
Sus |
|
 |