| |
| Autor |
Mesaj |
Popix2011
Data înscrierii: 17/Oct/2011 Mesaje: 2 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Lun Oct 17, 2011 9:18 pm Titlul subiectului: Ce microfon are Alpine 125BT? |
|
|
Salutare tuturor. Recent am achizitionat un Alpine 125BT la mana a doua si nu am primit microfonul pentru car kit. Am incercat sa folosesc microfonul cu care era echipata masina (un Passat 2004 cu car kit Siemens din fabrica) dar nu ma pot face auzit.
Playerul merge excelent, ma conectez bluetooth la el, pot initia si primi apeluri dar nu sunt auzit. Am luat chiar si un microfon separat, stereo, cu mufa jack, ce se utilizeaza in general pe la calculatoare, dar nici un rezultat.
Are careva vreo idee? Cu ce fel de microfon trebuie sa incerc?
Mentionez ca din fabrica, Alpine il livreaza cu microfon inclus in pachet, conectat printr-o mufa jack ... Mersi mult de ajutor |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|