|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 3:49 pm Titlul subiectului: ce mp3 player recomandati la maxim 6 mil? |
|
|
caut volum separat pe subwoofer, search pe melodie.. mosfet am vazut la cateva modele, dar cred ca un alpine de 45w simplu se compara cu un pioneer de 50w mosfet. astept raspuns urgent. multumesc _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe Pioneer pentru ca are niste optiuni pe care Alpine-ul nu ti le da la pretul asta. Acel quick search este practic imposibil de folosit in timp ce mergi cu masina necesitandu-ti toata atentia.
Cel mai probabil si pioneerul are control separat pentru fiecare iesire RCA.
Ca amplificare daca te intereseaza Alpine-ul are un STK de 4*23 W rms si 45 max. Cel mai probabil Pioneerul este pe un MOSFET tot cam de 4*20 si ceva de W si 50W max. Diferenta de putere este defapt putere cu distorsiuni la un nivel inacceptabil pentru oricine (marketing mai exact).
Eu am un Alpine (var mai ieftina) si nu mi-au folosit niciodata toate prostioarele de reglaje de pe el. Ca sunet sunt multumit. Faza cu puterea este ca din totalul de 35 de nivele, pe la 23-24 intra in distorsiuni si nu-mi place mai tare (asemanator e la toate). Oricum in ziua de azi toate au cam aceeasi putere +-2W, ceea ce e insesizabil.
Daca te intereseaza diferenta de amp la HU este la Pioneer cele cu 70 W max, care au 33W reali. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am vazut modelul pioneer pe viu la un magazin de electronice si nu am fost convins ca are volum pt woofer.. avea mai mult un fel de +/- 10 db. un fel de reglaj ca cele pt bass si inalte.. acum si eu as merge pe pioneer, doar ca ambele erau modele noi. eu de 4 ani am un mp3 panasonic si sunt f multumit de el. ceva mosfet la ei am vazut la putin 6 mil, dar nu cred ca se compara cu pioneer-ul din topic. mersi pt raspuns.. toate cele bune tuturor _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
la 6 mil majoritatea cred ca au control de volum pentru woofer.
eu am un 9827, model ceva mai vechi, dar de care sunt in continuare multumit. player-ul are acel quick search care mie mi se pare super util, insa ca reglaje nu e cine stie ce.
eu in 6 mil dintre alpine 9848 si pioneer deh 4800 as lua pioneer pentru ca are mai multe"optiuni" ... printre care si 2 pre-out-uri. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|