Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce mp3 sa aleg ??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Aug 19, 2006 9:30 am    Titlul subiectului: ce mp3 sa aleg ?? Răspunde cu citat (quote)

am o dilema...

am auzit lucruri nu tocmai placute de firma Sony,asta inainte de a-mi comanda playerul gt200, acum mi-a sarit in ochi A-250... pe care sa il aleg pt un sound cat mai de calitate ???

P.S recomandati voi un mp3 pe la 4.5-5mil care sa aiba filtru trece jos pt sub,deoarece statia mea nu are Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Aug 20, 2006 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce nu zice nimeni nimic ...???
nu at-ti folosit niciunu dintre voi modelele de mai sus ???
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Dum Aug 20, 2006 6:44 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

un prieten de-al meu si-o luat de o saptamana gt300 de la sony.....si sincer pe mine ma dezamageste.......parca nu suna bine din start o citit greu discurile.....dar e fain ca si disign.........eu ti-as zice sa te uiti la pioneer sau alpine!
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Aug 20, 2006 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...ai dreptate,dar nu am filtru reglabil la statie si vreau playerul sa aiba...si nici bani nu ma dau afar din casa Smile

daca suna bine nu prea ma intereseaza in mod deosebit disignul
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai ai de ales din doua variante:
ori iei GT300 care e singurul aparat care se incadreaza in conditiile puse, ori iei alt aparat posibil mai bun la partea de sunet si schimbi amplificatorul...
Ce amplificator auto e ala fara filtru LPF, sunt si eu curios Smile
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 10:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un panasonic...nu stiu modelul...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tre sa cumpar si magazie la gt300???unde bag discu????
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile
panoul frontal se rabateaza cu totul si in spatele lui e gaura pentru CD... asa sunt foarte multe modele din ziua de azi.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha...am intrebat k sa fiu sigur...nu sunt adeptul acesui disign pt ca daca tot schimbi cd-uri se duce dracu folia aia cu "firele" care fac legatura intre panoul frontal si restul...am avut la reparat un blaupunkt cu simtoma asta...singura diferenta e ca ala nu era mp3 ...era casetofon cu control la magazie de cd-uri...acum zace in "cimitirul" meu deoarece posesorul a spus ca nu vrea "fiare vechi" acasa... Smile

oricum am spart banii alocati sunetului pe o statie pt acasa asa ca mp3-u mai tre sa astepte....

comanda pt GTO1202 am dat-o duminica...deci pe maine cred ca o sa ajunga... Rolling Eyes

o seara buna sa aveti
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum