|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Dum Ian 27, 2013 3:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am citit pe sarite threadul asa ca iti dau un raspuns independent de cele date mai sus.
Eu daca as avea 1000 RON de investit intr-un stage i-as calcula asa:
1. Ce player am? Stie sa taie semnalul trece sus la ordincea miilor de hetzi? Daca da am scapat de o grija. Daca nu trebuie sa cautam o statie care sa stie filtru trece sus sa taie semnalul minim ex la 2-3-4-5-6khz pentru a amplifica tweterele activ din statie si nu prin filtrele pasive cu care vin.
2. Restabilit buget difuzoare, restabilit buget statie. DACA INVESTESTI ATATIA BANI IN NISTE DIFURI ITI BATI JOC DE ELE DACA NU LE AMPLIFICI oricat de complicat ar fii acest procedeu.
3. Cu 1000 de ron nu faci mare treaba, mai pune vre-o 800 de ron si poate te poti agata de ceva in combo-ul asta difuri componente+statie capabila.
In materie de statie la bani acceptabili nu vei gasii in ro NOUA, daca esti dispus te pot orienta catre ceva din USA, avem in Bucuresti un domn care aduce produse din sua foarte avantajos. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|