Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce pachet imi recomandati subwoofer + amplificator?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
costy008

Data înscrierii: 19/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 12:03 pm    Titlul subiectului: Ce pachet imi recomandati subwoofer + amplificator? Răspunde cu citat (quote)

Am vazut pe prima pagina a site-ului mai multe pachete de bass, spuneti-mi si mie care din aceste pachete suna bine intr-un Logan berlina. Pachetul nu-l iau pentru mine, vreau sa-l fac cadou unui prieten de ziua lui. As vrea sa aibe un bass placut, asculta vibe fm in mare parte.Buget 6,5 milioane!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acesta ar fi un pachet bun pentru nevoile tale, insa sa stii ca nu o sa obtii un sunet puternic. E doar o completare a frecventelor joase.
Sus
costy008

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma intereseaza sa se auda la 3 strazi distanta deoarece prietenului meu nu ii place sa deranjeze pe altii cu muzica lui, vrea doar in masina sa aibe un bass placut, cei de la be-loud mi-ai recomandat http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be_loud_Bass_Pack_Mutant_CST mi-au zis ca suna mai frumos decat MTX-ul si mai tare intr-un Logan. Voi ce parere aveti?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se aude mai tare. Smile Mai frumos e discutabil.
Sus
costy008

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma care este mai bun dintre cele doua? Nu conteaza daca se aude un pic mai incet MTX-ul dar macar sa aibe un bass placut in interiorul masinii, pe parcus poate sa-si cumpere un amplificator mai puternic daca vrea sa se auda mai tare. Presupun ca din cauza puterii amplificatorului se aude mai incet decat JBL-ul!
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am ascultat ambele optiuni...intr-adevar...jbl-u "bubuie" o idee mai tare...dar se aude prost...SQ=ZERO..pe cand mtx-u..chiar dak sunt anti-MTX Laughing ...se aude foarte frumos pt segmentul asta de pret..are un bass corect...placut...ferm...si se aude si destul de tare...deci clar alegerea potrivita dintre cele doua ar fi mtx-ul...
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
costy008

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Okey deci raman pe mtx, mai am o intrebare vad ca la mtx nu scrie daca are sau nu si kit-ul de cabluri?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

s-ar putea sa nu aiba...dar la asa cadou..prietenul tau ar putea totusi sa dea 1 mil pe un set de cabluri...
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
costy008

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult pentru sfat!
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 31, 2009 6:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 are dreptate, nu are kit de cabluri.
Mai ai nevoie si de asa ceva .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum