| |
| Autor |
Mesaj |
STO
Data înscrierii: 12/Apr/2009 Mesaje: 23
|
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 428 Locație: Cluj
|
Trimis: Dum Apr 12, 2009 9:13 am Titlul subiectului: Re: ce parere aveti de acest sub |
|
|
e frumos... platesti mult pentru aspect .. mai bine iei 2 difuzoare potente si le faci o incinta custom... si fi sigur ca o sa sune mult mai bine.. tine cont ca tu ai si portbagaju separat de habitaclu.si iesi si mai ieftin...iti spun din proprie experienta.. ca si eu miam luat subwoofer ce arata bine..si suna ca oala.. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Apr 12, 2009 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
zeusrazvy are dreptate...cam mult se plateste pt aspect...
oricum o sa ai nevoie de multa putere... am pus intr-un BMW seria 5 din '96 pachetul asta si nu prea face treaba buna in habitaclu...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Bass_Pack_2009/
usa de la portbagaj o scutura sanatos, dar inauntru nu e prea spectaculos...portbagajul e EXTREM de izolat fata de restul masinii.
gandestete la un sistem puternic pt bas si la un sistem de prindere mai sanatos pt numar care o sa iti faca extrem de urat.
poti incerca un dif ca asta, bagat intr-o incinta bine facuta si acordata + un amplificator monobloc stabil intr-un ohm (eu il am pe un magnat RX mono care este nici prea bun, nici prea rau)
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Subwoofere_T8000/T815-22/
(auu ce s-a scumpit...cand l-am luat eu era doar vreo 900lei...acum e 1100...al dracu euro ce sus a urcat)
daca ai amplif stabil doar in 2 ohmi poti alege varianta identica a acestui difuzor, doar cu 2 bobine de 4 ohmi. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Dum Apr 12, 2009 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o&g a scris: | zeusrazvy are dreptate...cam mult se plateste pt aspect...
oricum o sa ai nevoie de multa putere... am pus intr-un BMW seria 5 din '96 pachetul asta si nu prea face treaba buna in habitaclu...
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Bass_Pack_2009/
usa de la portbagaj o scutura sanatos, dar inauntru nu e prea spectaculos...portbagajul e EXTREM de izolat fata de restul masinii.
gandestete la un sistem puternic pt bas si la un sistem de prindere mai sanatos pt numar care o sa iti faca extrem de urat.
poti incerca un dif ca asta, bagat intr-o incinta bine facuta si acordata + un amplificator monobloc stabil intr-un ohm (eu il am pe un magnat RX mono care este nici prea bun, nici prea rau)
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Subwoofere_T8000/T815-22/
(auu ce s-a scumpit...cand l-am luat eu era doar vreo 900lei...acum e 1100...al dracu euro ce sus a urcat)
daca ai amplif stabil doar in 2 ohmi poti alege varianta identica a acestui difuzor, doar cu 2 bobine de 4 ohmi. |
dap ai dreptate.. am vazut un kicker de 600 rms care la mine in masina suna demential.. si intrun seria 3.. suna ca pasta.. nu ajungea sunetu in habitaclu deci ai nevoie de ceva serios.. recomandarea ta e f ok mtx de 15" o sa miste mult aer si o sa simti bas ...apropo o&g am vazut ca esti din alba.. cand ai drum in cluj dami de stire is curios cum suna acest mtx...ca vreau si eu sa trec la 15" |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Apr 12, 2009 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
prin cluj nu prea im fac veacu...doar daca o sa se faca vreo adunare serioasa a pasionatilor de "car audio" sau ceva gen 4tuning...
oricum, daca treci pe aici prin alba anunta-ma si o sa ne intalnim sa asculti.
mtx-ul asta pe mine ma multumeste ...
adica isi face simtita prezenta suficient de violent, intr-o incinta destul de mica (~100 litrii) si cu wati relativ putini (watii putini sunt avantajosi din cauza ca poti folosii cabluri nu extrem de groase si ai nevoie de un amplificator relativ ieftin ) + solicitarea alternatorului si a acumulatorului mai mica) ....
e un dif robust construit, membrana si suspensia sunt din materiale FF tari si rezistente,in membrana e extrem de rezistenta la solicitari fizice , iar suspenzia parca e din cauciuc de bicicleta... in potbagaj poti pune aproape orice fara grija ca strici difuzorul.
magnetul e impunator ca dimensiune si forma(are un ornament din plastic peste magnet tare frumos). _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
STO
|
Trimis: Lun Apr 13, 2009 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| sincer ma intereseaza si aspectul, dar dupa masuratorile care leam facut azi se pare ca intra prea la fix sub in porbagaj, dar cred ca in mare parte ramin pe el. Ce ziceti amplifu asta e destul de puternica pentru el?http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.500TX/ sau e nevoie de 2 amplificatoare |
|
| Sus |
|
 |
zeusrazvy Priceput
|
Trimis: Lun Apr 13, 2009 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| STO a scris: | | sincer ma intereseaza si aspectul, dar dupa masuratorile care leam facut azi se pare ca intra prea la fix sub in porbagaj, dar cred ca in mare parte ramin pe el. Ce ziceti amplifu asta e destul de puternica pentru el?http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.500TX/ sau e nevoie de 2 amplificatoare |
dupa mine nici una din cele 2 alegeri nu este buna..ai grija doar sa nu ramai dezamagit...dai atatia bani si sa ai aspect.. si sunet nu.. e nasol am patito credema |
|
| Sus |
|
 |
STO
|
Trimis: Lun Apr 13, 2009 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hmm mai cam pus pe ganduri, recomandami un sub de preferat sa fie cu incinta si un amplif pe masuna daca te pricepi |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Apr 13, 2009 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
@STO - ceea ce incearca zeusrazvy sa iti explice este ca un subwoofer (difuzor) cu incinta facuta la comanda o sa sune mai bine decat unul cu incinta din fabrica. Poate ca o sa iti para un nonsens, insa acest lucru e datorat producatorilor din motive economice.
Nu ai specificat de unde esti. Poate te ajuta cineva din apropiere cu o auditie. |
|
| Sus |
|
 |
STO
|
Trimis: Mar Apr 14, 2009 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| sunt din Timisoara |
|
| Sus |
|
 |
STO
|
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 14, 2009 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplifu e bun....iar la partea cu difuzoru..ia-l separat..si da-i incinta custom..nu o sa-ti para rau  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Apr 14, 2009 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu o sa-ti para .... si daca ai nevoie de sfaturi intra pe id meu de la semnatura. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
STO
|
|
| Sus |
|
 |