| |
| Autor |
Mesaj |
xtraverall
Data înscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 3:26 pm Titlul subiectului: CE PARERE AVETI DESPRE CONFIGURATIA ASTA? |
|
|
M-am hotarat sa schimb difuzoarele fata-spate, instalate pe un Logan. HU este Pioneer P40MP. Ma intereseaza claritatea in primul rand si apoi puterea si bass-ul (nu prea as vrea subwoofer) si m-am gandit asa:
fata - JBL GTO527 (vreau sa se incadreze fara modificari si de accea am ales de 13)
spate - T595 Limited (am inteles ca au amplificare proprie asa ca nu o sa fortez HU-ul)
Ce parere aveti despre configuratia asta?
HU l-am luat in urma opiniilor voastre sunt super multumit si de aceea apelez iar la voi  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu ce ai inteles tu, dar uite ce scrie pe site:
"putere: 150W RMS (300W max)" departe rau de 25W rms oferiti de HU, deci iti trebuie un amplificator 2x150W rms sa zicem, sau un 4 canale, tinand cont ca difurile au intrarile separate, dar deja mi se pare prea de finete.
"intrari separate de semnal (woofer / tweetere) pentru amplificare independenta" poate de aici vine confuzia ta, scrie ca se pot amplifica separat tweet + woof, dar nu ca ar avea vreo amplificare intrinseca ...
deci ovalele nu vor suna pe HU, trebuie amplificate separat.
difurile alese de tine sunt din game diferite, o configuratie normala ar fi sistem GTO + ovale GTO ... etc _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
xtraverall
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok! in momentul asta e eu am pe masina:
- spate JBL CS3196
- fata JBL CS2105
voi ce ati propune ca si configuratie, indiferent de marca sa spunem ca dispun de un buget de 600-650 ron. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai grija cu http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO527/
au impedanta de 2 Ohm, o sa arzi playerul!
iar cu ovalele....nu are ros sa dai atatia bani pe ele.....ca nu ai cu ce sa le exploatezi! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
xtraverall
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci mult "ursachemihai" pentru sfat. Configuratia ce o am acum nu mi se pare ca face suficient "zgomot". Credeti ca, fara amplificare separata si tinand cont de puterea HU (Pioneer 40MP) as putea imbunatati? Ce configuratie credeti ca ar fi ok? Ma intereseaza mult claritatea... |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 4:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
CS -urile de pe fata sunt slabute....le-am pus eu pe un logan...si se aude ca o tigaie! acolo ar trebui sa te orientezi spre DLS seria B sau P., FOCAL, HERTZ neaparat sisteme...nu coaxiale!
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/ de exemplu
asta pentru fata...
si da jos capacele de plastic....si pune de 16, 5 pe fata...sa echilibrezi sunetul.
pe spate...CS-urile ar trebui sa sune satisfacator...nu stiu de ce nu esti multumit...dar potiu incerca DLs 1269 , Coustic CX693,
cad ca vrei mult zgomot, dar la inceput voiam claritate....pana la urma care e nevoia?
ca daca vrei bubuiala....eu zic sa-ti iai woofer! _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
xtraverall
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 6:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau subwoofer, vreau claritate la o putere mai mare, intradevar... odata cu cresterea decibelilor e posibil sa scada si claritatea. cred ca raman cele de pe spate, CS-urile si pun sistemul DLS pe fata, oricum, vorba voastra, n-are niciun farmec sa iau boxe si sa nu le pot exploata la adevarata lor valoare. daca aveti opinii prin care credeti ca as putea imbunatati muzica in partea din spate... as aprecia... |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
mda...sunt mai bune C6 recomandate de "dgdgaby".....! fac mai mult "zgomot"
sa-ti pregatesti inele adaptoare, ....am uitat sa-ti spunem  _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am facut sigur inelele din placaj si leam vopsit
si pe viitor o insonorizare buna si se va auzi ca la carte _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
|