| |
| Autor |
Mesaj |
wallycon
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 1:38 am Titlul subiectului: Ce parere aveti despre despre " MAC Power Bass 2 " |
|
|
| A cumparat cineva acesasta combinatie? - http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/ - Cum se aude? As fi interesat sa-l cumpar ( pretul pare tentant) insa nu stiu cum se aude? Are ceva bass? Se merita? Va rog ajutati-ma!!! Am un Opel Astra G ( cu porbagaj ca al Olcit-ului). Heeeelp!!! |
|
| Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 12:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am mai spus si o mai zic in continuare,e super la banii astia,ai sa fii super multumit,daca nu ai mai multi bani eu zic sa mergi pe combinatia asta,mai ales ca masina e hatchbag din cate am inteles |
|
| Sus |
|
 |
wallycon
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Player-ul este cel din fabrica si nu are iesiri RCA pt. subwoofer. Am nevoie de vreun adaptor? La acesta configuratie e nevoie si de condensator? Va multumesc si astept raspuns! |
|
| Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Dum Apr 22, 2007 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| iti trebuie adaptor high low,il gasesti tot aici pe be-loud,condensator nu ai nevoie dar nu strica daca ai unul |
|
| Sus |
|
 |
wallycon
|
Trimis: Mar Mai 08, 2007 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| L-am comandat, primit si instalat. Sunt multumit si le multumesc celor care m-au ajutat in alegere... |
|
| Sus |
|
 |
bubulanu
Data înscrierii: 15/Mai/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
sigur se aude bne?merita banii astia?merge pe un matiz? _________________ cine a spus ca matizul nu e masina? |
|
| Sus |
|
 |
|