Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce parere aveti despre difuri marca wcc

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
gikwrx

Data înscrierii: 01/Iun/2007
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Dum Iun 24, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: ce parere aveti despre difuri marca wcc Răspunde cu citat (quote)

Am obs ca difurile de la wcc sunt mai ieftine decat celelalte de la alte firme, de aceea datorita bugetului restrans ma gandeam sa ma orientez catre astfel de difuri. Sunt relativ nou pe acest forum si totusi am obs ca nu se prea vb de acest brand.
Intrebarea este:ce parere aveti despre acest brand? Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TSG

Data înscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 10, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Dif WWC Răspunde cu citat (quote)

Nu am avut ocazia sa le incerc dar am vb cu mai multi despre ele, tocmai pentru ca si eu eram tentat sa cumpar ceva de la WWC si mi s-a spus ca sunt coipii ale MTX-urilor... calitatea in schimb nu e aceeasi... Asta mi s-a spus asta spun si eu mai departe.
Sus
gikwrx

Data înscrierii: 01/Iun/2007
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Mar Iul 10, 2007 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate sa inteleg sunt niste copii ale MTX urilor doar ca au un design mai atragator iar la calitate....mai bn ma orientez catre altceva.
Mersi!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum