|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: ce parere aveti despre difuri marca wcc |
|
|
Am obs ca difurile de la wcc sunt mai ieftine decat celelalte de la alte firme, de aceea datorita bugetului restrans ma gandeam sa ma orientez catre astfel de difuri. Sunt relativ nou pe acest forum si totusi am obs ca nu se prea vb de acest brand.
Intrebarea este:ce parere aveti despre acest brand?  |
|
| Sus |
|
 |
TSG
Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: Dif WWC |
|
|
| Nu am avut ocazia sa le incerc dar am vb cu mai multi despre ele, tocmai pentru ca si eu eram tentat sa cumpar ceva de la WWC si mi s-a spus ca sunt coipii ale MTX-urilor... calitatea in schimb nu e aceeasi... Asta mi s-a spus asta spun si eu mai departe. |
|
| Sus |
|
 |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din cate sa inteleg sunt niste copii ale MTX urilor doar ca au un design mai atragator iar la calitate....mai bn ma orientez catre altceva.
Mersi! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|