|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
chira
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 2:14 am Titlul subiectului: Ce parere aveti desre.....???PLZ |
|
|
Ce parere aveti despre Blaupunkt GTc 172 pentru un VW Bora. Eu am ales asta deoarece restul liniei muzicale e tot blaupunct (ma refer la sistem fata) si as vrea sal montez pe spate pe acesta..gtc 172. Mar interesa cat ma costa taxele ca sa imi ajunga in Timisoara ca de acolo sunt eu. Ce vreau sa mai stiu, sistemu asta are si filtrele alea pentru twiter sau ceva de genu... cum am vaz la alte sisteme... Daca aveti alte info accept cu placere pareri despre ce as pune in loc de ce am ales eu. Mp3 ce il montez in masina e un JVC KD-411.
Va rog sa ma informati. (as vrea sa raman pe 50 wat ca sa nu pun amplif ms.  |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 10:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere la Blaupunkt conteaza doar linia Velocity!
Ce ai ales tu acolo sunt difuzoare uzuale, facute sa fie. Ori de alegi Sony ori Pioneer ori Blaupunkt, la acest sector de pret vei avea cam aceelasi rezultat.
Din cate stiu nu au filtre separate. Doar difuzoarele sunt separate la sanche.
Succes |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|