|
|
|
Autor |
Mesaj |
UzzI
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Sep 19, 2008 10:11 am Titlul subiectului: Ce parere aveti? |
|
|
Buna,
Mi-am achizitionat si o masinuta de curand (cam veche, da asta e) si as dori sa-i schib si eu CASETOFONU . Am un Opel Astra de prin 93 boxele sunt cele de fabrica urmeaza sa le schimb ceva mai tarziu.
Bun, cam asa ceva imi pot permite:
Pioneer DEH-4000UB
Sony CDX-GT424U
si doar, doar daca este cazul
Sony CDX-GT620U
sau si altceva daca stiti voi da sa nu depaseasca 4 mil jumate...de preferabil...
Multumesc si astept pareri!!!
Ultima modificare efectuată de către UzzI la Vin Sep 19, 2008 11:34 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Vin Sep 19, 2008 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Fara nici un fel de dubiu,ramai la pioneer 4000,e mult peste sony mai ales la reglaje,si are si un pret extraordinar de mic,si vad ca primesti cadou si un stick,sony nici nu intra in calcul  |
|
Sus |
|
 |
UzzI
Data înscrierii: 08/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Vin Sep 19, 2008 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
ms mult, am trimis comanda, abea astept sa ajunga sa ma joc umpic cu el
pe viitor ai putea sa-mi dai ceva sfaturi in vederea achizitionarii unei statii/4 boxe(astea chiar ultimele pt ca cele standard duc destul de bn) si un subwoofer? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|