| |
| Autor |
Mesaj |
srn
Data înscrierii: 06/Dec/2008 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
srn
|
Trimis: Sâm Dec 06, 2008 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu amplif o sa amplific boxele fata + spate , si pe viitor un subwoofer . Dar celelalte variante de difuzoare nu sunt ok ? pe mine ma intereseaza sa sune tare , sa nu distorsioneze si cat de cat clar ... explica mai mult de ce ai ales helix`urile si mb quart`urile . infinity , jbl sau crunch au mai multa putere..
amplificatorul vreau sa fie cat de cat ok , adica daca imi iau acum de exemplu helix sa nu fie probleme pe viitor daca vreau sa schimb difuzoarele iar . pe spate o sa fie ovale .
Ultima modificare efectuată de către srn la Sâm Dec 06, 2008 2:15 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Sâm Dec 06, 2008 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca o sa distorsioneze asta va fi din cauza playerului.....oricum daca vei da gainu mai jos din amplif cat sa nu distorsioneze va fi OK
eu personal dintre cele pe care le-ai mentionat acolo as alege helix,mb Q sau crunch....e o parere personala
cel mai bine ar fi sa le asculti live
in leg cu amp uitete si la asta http://beloud.ro/produse/Amplificatoare_auto/HELIX/DB_FOUR_Dark_Blue/ |
|
| Sus |
|
 |
srn
|
Trimis: Lun Dec 08, 2008 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu mai are nimeni nici o parere? este cineva care le-a auzit pe toate ? dar ca amplificator ce imi recomandati ? |
|
| Sus |
|
 |
srn
|
Trimis: Joi Dec 11, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| chiar nimeni ? ... |
|
| Sus |
|
 |
Cincinel
Data înscrierii: 11/Dec/2008 Mesaje: 24 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Dec 12, 2008 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare! Subscriu Helix ar fi cea mai buna optiune (parerea mea, nu este un adevar absolut) dar helix-ul are cam cel mai dinamic bass auzit de mine si coboara bine in frecventa. Sunetul este clar daca sunt amplificate corect si ai si cabluri de calitate. Bineinteles conteaza si ce semnal iese din HU)
Totusi recomandarea mea este sa mergi sa le asculti inainte sa-ti poti face o parere depinde si de gusturi.
In gama asta de buget eu am fost placut surprins de cum suna aceste difuzoare.
Referitor la amplificator poti sa incerci helix DB FOUR mentionat si mai devreme. este un amplificator f bun in aceasta gama de buget.
Bafta ! |
|
| Sus |
|
 |
srn
|
Trimis: Vin Dec 12, 2008 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci se pare ca lumea prefera Helix . Am vazut pe un topic la recomandari difuzoare ... cineva zicea de Kicker KS65.2 . Ati auzit de acestea ? dar totusi de amplificator ce ziceti ? |
|
| Sus |
|
 |
|