|
|
|
Autor |
Mesaj |
subpapa
Data înscrierii: 28/Oct/2006 Mesaje: 33 Locație: Cluj
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 3:54 am Titlul subiectului: ce parere aveti? |
|
|
Va rog sa-mi scrieti parerea despre condensatorul Dietz de 1F !Are cineva astfel si daca da ce parere are? |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 8:45 am Titlul subiectului: Re: ce parere aveti? |
|
|
am eu. e bunicel. mai stabila mi se parea tensiunea totusi cu stinger. dar e ok si dietz. acuma depinde de masina. eu am logan, baterie de 60 Ah si alternator de 100Ah. pe alte masini cu alternatoare si acumulatoare mai mici, s-ar putea sa nu se descurce asa bine ca la mine, daca pui un sistem ca al meu de aprox 400RMS pe basi. |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
asus.... alternatorul e cel din fabrica ???? ca am si eu logan si eu ma gandesc sa bag 600w doar pt bass
ms _________________ www.rentabenz.ro |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, e ala din fabrica. vezi ca sunt 2 alternatoare pe logan. cel de 100Ah ptr modelele cu Aer Conditionat si unu mai mic (nu stiu exact) ptr celelalte. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|