| |
| Autor |
Mesaj |
mihai_cbc
Data înscrierii: 24/Iun/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Iun 24, 2007 4:07 pm Titlul subiectului: Ce radio cd mp3 este potrivit pt. Octavia Tour cu toate boxe |
|
|
Salut,
Sunt nou pe forum dar citesc cu interes ce se scrie.Sa trec la problema mea; astept sa imi vina masina, Octavia Tour 1.9TDI si am comandat inafara de boxele+tweterele fata si boxele+tweterele spate.Ma intereseaza avand in vedere ca vine cu boxele originale, ce cd mp3 e potrivit.Nu intentionez sa ii montez un subwoofer(cel putin nu prea curand), vreau sa am o receptie fara probleme la radio,doresc ca sunetul sa se auda clar la un volum mai mare si sa distorsioneze cat mai putin dsp si obligatoriu una din culorile tastelor sa fie verde.Multumesc anticipat.
PS. Bugetul este cam de 750 RON |
|
| Sus |
|
 |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
|
| Sus |
|
 |
mihai_cbc
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt.propunere. Ai auzit cum se aude Pioneer DEH-P5900 MP, cu boxe originale?
Astept si alte pareri,poate chiar din partea lui Asus.Din ce am observat pe acest forum este ca majoritatea propunerilor pt. achizitia unui mp3 se indreapta catre Pioneer.Chiar este singurul brand care merita atentie??? |
|
| Sus |
|
 |
mihai_cbc
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 12:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pt.propunere. Ai auzit cum se aude Pioneer DEH-P5900 MP, cu boxe originale?
Astept si alte pareri,poate chiar din partea lui Asus.Din ce am observat pe acest forum este ca majoritatea propunerilor pt. achizitia unui mp3 se indreapta catre Pioneer.Chiar este singurul brand care merita atentie??? |
|
| Sus |
|
 |
mihai_cbc
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce parere aveti de Alpine CDA-9856R? |
|
| Sus |
|
 |
gikwrx
Data înscrierii: 01/Iun/2007 Mesaje: 45 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| Recomand pio5900 pt ca este mai bun, la dotari, decat acel Alpine(are HPF,LPF RGB atat taste cat si display) si este si mai ieftin. Am un pio dar nu acest model si pot spune ca se aude f bine. iar majoritatea recomanda pio datorita faptului ca are un raport calitate/pret f bun. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 12:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer va suna mai echilibrat decat Alpine-ul acela si in plus il ajuta mai mult reglajele si personalizarea sunetului;
Alpine are niste inalte foarte stridente si un sunet puternic, poti sa-l "imblanzesti" doar intr-o configuratie full active, pe care din pacate 9856 nu ti-o poate oferi {nu are 3 way network}
Pioneer are un meniu mai prietenos decat al Pioneer-ului, cat despre fiabilitate cred ca-s pe pozitii egale cumva {alpine probleme de soft, renumite, pioneer de cand cu china/malaiezia mai pica si ele}...
ps posed si alpine si pioneer {nu exact modelele propuse de tine}, am fost foarte entuziasmat de alpine cand l-am luat, pioneer nu m-a impresionat din start, dar usor usor m-a facut sa uit alpine-ul pe un raft. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
bebeko Pasionat
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 103 Locație: Cluj-Napoca/Bistrita
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am tot cautat un HU care sa aibe culoarea verde la taste/display ( pt o Fabia ) si pe langa acel Pioneer 5900 , mai poti alege si Clarion DXZ 379. Cu toate ca pana la urma cred ca raman la Clarion DXZ 578 http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/, care oferta multe optiuni la acei bani, chiar daca are culoarea alba la taste/display.
Plus ca sunetul de la Clarion ar fi mai "cald" decat cel de la Pioneer ( concluzie rezultata in urma mai multor opinii de pe mai multe forum-uri ). |
|
| Sus |
|
 |
|