|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iceboy
Data înscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 6 Locație: buc
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 11:46 pm Titlul subiectului: CE RECEIVER MERITA RAPORT CALITATE PRET??? stie cineva? |
|
|
imi cer scuze, dar pare ca toti ne invartim dupa coada cand vine vb de receivere...eu de ex citesc si citesc si iar citesc si nu reusesc sa ma conving de unul sau altul 100% ca ar fi cea mai optima alegere. din ce am reusit sa aflu (tot pe marele net normal) se pare ca tine si de firma, incintele, puterea etc pana la tipul de muzica. eu spre ex am primit un sistem BOSE Acoustimass 16 Series. toate bune si frumoase, multi vor spune ca sunt niste mizerii (pe undeva poate adevarat), dar cadoul e cadou si daca tot le am sa le fac si sa cante. imi tb un receiver care sa dea ce e mai bun in ele. sa mai zicem ca bugetul pt un receiver nu e nelimitat, dar nici limitat la cateva sute de lei, imi doresc sa merite si ultimul banut pe care il voi da, convins fiind ca din moment ce il voi avea in casa si daca satisfactia sunetului bose nu va fi ceea ce imi doream am sa revin cu intrebari legate de ce incinte una peste alta ce receiver merita sa fie achizitionat?????
celor ce isi dau osteneala sa raspunda si sa ma lumineze le multumesc anticipat....  |
|
| Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 3:29 am Titlul subiectului: |
|
|
salut. nu stiu dc ai parere asa proasta despre bose, este o firma foarte buna. oricum, revenind la subiect, si eu am fost interesat la un momendat de un receiver 5.1 si iti pot spune ca pionerr mias fi luat , fara nici o indoiala. sunt firme mai bune, dar din punct de vedere pret/performanta/calitate pioneet e o alegere foarte buna. eu tias sugerea acesta daca nu ti se pare prea scump http://www.be-loud.ro/produse/Receivere_AV/Pioneer/VSX-516-K/
si impreuna cu niste boxe pioneer o sa fi foarte multumit. eu am auzit asa un sistem in mediagalaxy si suna super fain si avea si putere de rasuna in tot magazinul
sper ca am fost de folos _________________ Corsa C , Pioneer P55BT, Voodoo 4x200 , Pioneer W307D2 + incinta 41l sealed, CD-R310, Alfatec 1F |
|
| Sus |
|
 |
iceboy
|
Trimis: Sâm Feb 09, 2008 1:15 am Titlul subiectului: bun |
|
|
salutari si merci de sugestie, imi pare cam slab ca si putere x100/ch la 6 ohm, as opta pt ceva mai puternic, am un spatiu de 70 mp si as vrea ca in cazul in care voi fi nefericit de "galagia bose" avand in vedere ca nu au o plaja de frecvente prea mare si nu cred sa fie pe masura asteptarilor, sa am posibilitatea sa optez pt alte incinte mai performante (imi plac petrecerile si imi place sa nu aud ce vb invitatii ci doar muzica:D). am lcd samsung seria r81 pe care il doresc conectat la receiver, mai vreau sa achizitionez si un dvd hd sa am si imaginea ideala. deci cred ca un minimum de bun simt pt mine ar fi un receiver cu usb, hd, putere de macar 120w pe 8 ohm si alte optiuni " la moda" sa zicem. am mai inteles ca exista si variante de hdmi ca si la usb. acum la usb suntem la 2.0 are cineva informatii referitoare la hdmi si variantele actuale si care sunt diferentele? intreb cu gandul ca sunt oameni pasionati si curiosi ca si mine. nu le stiu eu pe toate, dar incerc sa aflu
multumiri anticipate tuturor pasionatilor si celor care isi dau osteneala sa scrie cateva randuri |
|
| Sus |
|
 |
klax
Data înscrierii: 28/Feb/2008 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 28, 2008 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
pioneerul ala nu are 100W cum nici eu nu sunt popa... eu sunt un posesor de vsx-417 si pot baga mana in foc ca nu imi da 90W pe canal in 8Ohmi ... el tot consuma 280W ... deci pierderi plus altele nu are de unde si la pioneeru ala cam tot aia va fi... daca e reciever mai bine un HK sau ceva care macar respecta ce spun... si cu Sony e aceeasi problema vrei 120 w pe canal inseamna ca trebuie sa fii pregatit sa scoti bani... _________________ Experienta e numele pe care il dam tuturor greselilor noastre..  |
|
| Sus |
|
 |
iceboy
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 1:40 pm Titlul subiectului: mda |
|
|
bani scot dar pt ce??? e important sa merite, dupa cum am mai spus nu banii ar fi problema, dar nici sa platesc ca scrie sony, hk, sau mai stiu eu ce, ceva sa merite toti banutii asta e ideea. la noi alesul e o mare problema pt ca 1.preturile sunt exagerate fata de afara,
2 cei ce comercializeaza produsele sunt interezsati in mare parte sa isi vanda marfa indiferent daca ea e competitiva sau nu
3 nici macar cei ce o vand nu sunt capabili sa iti spune ce stie si ce nu un anume produs, iar dupa toate astea cand mergi intr-un magazin si tu stii mai multe despre un produs decat vanzatorul iti e si frica sa il intrebi despre altul.....
in 2 zile imi vine si sistemul ( despre care repet nu e ultima fitza, dar asta il am si pt moment vreau sa il "chinui " la maxim)
vreau o statie care sa poata sa faca fata si la ceea ce imi am in casa si la ceva mai sus ca performanta...
intrebarea ramane in picioare...CE HOME RECEIVER MERITA SI ULTIMUL BANUT???
sper ca prin discutia pe care o purtam sa fim de folos si altora care au aceeasi dilema
have fun |
|
| Sus |
|
 |
iceboy
|
Trimis: Dum Apr 13, 2008 3:20 pm Titlul subiectului: am revenit |
|
|
SALUTARI
se pare ca nu s-a gasit nimeni sa ma lumineze suficient, intre timp am mai descoperit cate ceva, de ex la hdmi 1.1 rata transferului de date este de 5gb/sec iar la 1.3 este de 10 gb/sec adica dublu, pe de alta parte cateva receivere ce merita achizitionate (asta in fct de buget si dorinte) sunt pioneer VSX-1017AV care pare ok din multe puncte de vedere dar nu l-am ascultat si nici macar nu am detinut pioneer ca scula in casa vre-o data sa pot spune daca e sau nu ceva competitiv ca si sunet etc, ca doar stiti una scrie alta se aude, face, apoi ar mai fi yamaha si aici sunt cam multe modele care sunt performante dar ei tin la pret, s-a ajuns si la un model care are 2 iesiri de sub pt zone 1 ( e multi zone), mergand mai departe topul de la pioneer este elite si pare ca la noi mai dureaza pana sa apara, la hk am aflat ca finalii sunt de o calitate superioara conferind sunetului claritate, putere si detalii (nici pe asta nu l-am auzit, ascultat). denon se bate cu onkyo cu un nou receiver. si piata e mare, cu toate astea nu exista 5 forumuri sau reviste de specialitate care sa confirme aceeasi marca si model ca fiind o buna achizitie.
AU AJUNS BOSE-LE sunt dragute arata ca niste jucarioare, pe ele scrie ca necesita un amp intre 10-200w cu o plaja de la 4-8ohm, sub-ul are 400w sau ma rog asa scrie pe el, cam grele in cutie(34kg) cum au venit ambalate. tot ce sper e sa le gasesc "nasul" sa le aud zbarnaind si daca o fi bine bine, daca nu gasim altele mai bune
CONTINUI SA INTREB.....STIE CINEVA UN REVEIVER CARE SA COSTE IN JUR DE 1000 EURO si sa detina ultimile fitze in domeniu, care pana la urma sunt si ele utile daca stii sa le folosesti si aici ar intra hdmi, upscaling hdmi sau switch hdmi( aici iar sunt in ceata ca sunt 2 tipuri de denumiri de conversie switching si upscaling care o fi mai ok....) 6.1 iesire pt boxe, port usb, thx daca se poate. asta ar fi minimul.
ma bate gandul sa fac un site special pe comparari si descrieri tehnice detaliate in domeniu electronicelor ca se pare ca e mare lipsa, sau nu am eu informatia care sa ma duca pe un link care sa stie sa imi spuna care are hdmi, care nu are, care thx care nu si asa mai departe.
pana una alta bafta si sa speram ca poate in curand va fi si la noi o varietate de scule ca afara si preturile lor( care intamplator la noi sunt cam duble fata de ei....) asa vom fi si noi in ton cu ultimile aparitii si ne vom gadila urechile (ale noastre si normal ale vecinilor ) cu chestii noi si cat mai bune
va salut |
|
| Sus |
|
 |
d-rive
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Mai 01, 2008 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa-ti arunci un ochi si inspre Onkyo. La 1000eur gasesti modele care au pe ele absolut toate tampeniile de DTS si Dolby Digital, HDMI 1.3 si tot ce vrei tu. Plus ca au si putere din belsug. _________________ Pioneer fan |
|
| Sus |
|
 |
iceboy
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 10:52 am Titlul subiectului: sal |
|
|
va salut din nou, si am revenit pt a va spune ca pana una alta am rezolvat problema, un onkyo TX-SR605 care pare sa indeplineasca conditiile si specificatiile pe care mi le doream, am mai achizitionat un dvd-player pioneer DV-600AV-K si pot spune ca amandoua isi fac treaba cum se cuvine, costurile au fost rezonabile zic eu, 600ron dvd si 2700ron receiverul, acum dilema e amandoua facand progressivul pt hd cum sa fac sa le las sa lucreze impreuna sa faca hd si dvd si receiverul sau sa las doar unul din ele sa o faca, ma gandesc ca e dubla procesare si nu stiu care ar fi idealul pana la urma.
bafta si sa va distrati... |
|
| Sus |
|
 |
d-rive
|
Trimis: Mie Mai 14, 2008 7:46 am Titlul subiectului: |
|
|
1. Onkyo 605 se vinde cu mult mai putin, nu stiu unde l-ai gasit tu la pret de 705...
Eu am comandat un set complet de boxe monitor audio silver cu amplificatorul asta (Onkyo 606 ca 605 nu se mai fabrica) si un TV LCD Samsung de 52 inch, model 2008. Toata distractia pe la 22000RON.
Astazi imi sosesc boxele, in cursul saptamanii TV-ul iar amplificatorul mai dureaza cateva zile.
O sa postez si eu impresii despre ele.
Din pacate nu am cum sa te ajut cu problema ta pentru ca inca nu am pus mana pe ele. _________________ Pioneer fan |
|
| Sus |
|
 |
iceboy
|
Trimis: Joi Mai 15, 2008 1:31 pm Titlul subiectului: salutare |
|
|
pai sincer sa fiu l-am luat in graba pt ca imi doream sa il am in casa, l-am luat de la http://www.dvdplanet.ro/detalii/3592 si la momentul ala e adevarat ca aparea pe mai multe situri dar din pacate ei au fost singurii care mi-au si spus ca il au si il pot livra imediat. asta a dus la achizitionarea in graba, deci la u cost mai mare pe de alta parte tin sa va anunt ca se aude binisor, onkyo isi face treaba bine l-am incercat pe mai multe boxe, cat despre ce poate face e ca un joc cu mai multe nivele, cum crezi ca gata pana aici a fost mai apare ceva despre care tb sa ma documentez, din pacate nu prea am stat pe acasa si nu m-am bucurat enorm de ele.
acum am trecut la cautarea unui lcd sau proiector pt living sa vedem ce iese
bafta si sa va distrati |
|
| Sus |
|
 |
d-rive
|
Trimis: Dum Mai 18, 2008 7:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu mi-am luat intreaga gama de boxe http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/Monitor_Audio/Silver_RS/RS_8/, frontalele sunt astea din link plus sora lor centrala si grasutul de sub care face cutremur in casa si tot nu oboseste si inca doua de spate, cele dipol.
Tv-ul e un Samsung 52A656 si astept sa-mi soseasca in cateva zile si amplificatorul Onkyo 606.
O sa revin cu pareri dupa ce am totul complet. _________________ Pioneer fan |
|
| Sus |
|
 |
EXETREEZZ
Data înscrierii: 31/Mar/2009 Mesaje: 1 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 1:01 am Titlul subiectului: Re: CE RECEIVER MERITA RAPORT CALITATE PRET??? stie cineva? |
|
|
| iceboy a scris: | imi cer scuze, dar pare ca toti ne invartim dupa coada cand vine vb de receivere...eu de ex citesc si citesc si iar citesc si nu reusesc sa ma conving de unul sau altul 100% ca ar fi cea mai optima alegere. din ce am reusit sa aflu (tot pe marele net normal) se pare ca tine si de firma, incintele, puterea etc pana la tipul de muzica. eu spre ex am primit un sistem BOSE Acoustimass 16 Series. toate bune si frumoase, multi vor spune ca sunt niste mizerii (pe undeva poate adevarat), dar cadoul e cadou si daca tot le am sa le fac si sa cante. imi tb un receiver care sa dea ce e mai bun in ele. sa mai zicem ca bugetul pt un receiver nu e nelimitat, dar nici limitat la cateva sute de lei, imi doresc sa merite si ultimul banut pe care il voi da, convins fiind ca din moment ce il voi avea in casa si daca satisfactia sunetului bose nu va fi ceea ce imi doream am sa revin cu intrebari legate de ce incinte una peste alta ce receiver merita sa fie achizitionat?????
celor ce isi dau osteneala sa raspunda si sa ma lumineze le multumesc anticipat....  |
salutare! nu vinzi modulul de bass BOSE ACOUSTIMASS 16, te rog? sau daca tu nu il vinzi, ma poti ajuta sa gasesc si eu unul? uite, ca eu imi caut asa ceva si poate ma ajuti tu, daca vrei? eu am un sistem BOSE deja, cu 5 sateliti, cu un media centre lifestyle 5 cu telecomanda, dar vreau un subwoofer MULT MAI PUTERNIC decit ce am eu (Acoustimass !
uite link-ul cu ce caut eu :
http://forum.computergames.ro/106-electronice-electrocasnice/453140-modul-de-bass-bose-acoustimass-15-series-iii-sau-acoustimass-16-series-ii-negru.html |
|
| Sus |
|
 |
micu_vali
Data înscrierii: 06/Ian/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 2:49 pm Titlul subiectului: Re: CE RECEIVER MERITA RAPORT CALITATE PRET??? stie cineva? |
|
|
| iceboy a scris: | imi cer scuze, dar pare ca toti ne invartim dupa coada cand vine vb de receivere...eu de ex citesc si citesc si iar citesc si nu reusesc sa ma conving de unul sau altul 100% ca ar fi cea mai optima alegere. din ce am reusit sa aflu (tot pe marele net normal) se pare ca tine si de firma, incintele, puterea etc pana la tipul de muzica. eu spre ex am primit un sistem BOSE Acoustimass 16 Series. toate bune si frumoase, multi vor spune ca sunt niste mizerii (pe undeva poate adevarat), dar cadoul e cadou si daca tot le am sa le fac si sa cante. imi tb un receiver care sa dea ce e mai bun in ele. sa mai zicem ca bugetul pt un receiver nu e nelimitat, dar nici limitat la cateva sute de lei, imi doresc sa merite si ultimul banut pe care il voi da, convins fiind ca din moment ce il voi avea in casa si daca satisfactia sunetului bose nu va fi ceea ce imi doream am sa revin cu intrebari legate de ce incinte una peste alta ce receiver merita sa fie achizitionat?????
VSX-LX70 de la PIONEER:
SCUMP DAR FACE:ai 170wpe canal (reali) |
|
| Sus |
|
 |
incomensurabil
Data înscrierii: 27/Mar/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Mar 28, 2010 12:09 am Titlul subiectului: Firme si mituri |
|
|
Se pare, ca 2010 va aduce noi sunete si noi preturi mult mai accesibile ca pret, caci goana dupa multi bani ale marelor corporatii s-a cam terminat odata cu aceasta criza(financiara spun unii, eu insa sunt de parere ca este una de etica economico-politica) Asa ca pt un simplu up-grade nu se vor mai arunca cu nesimtire sa practice scoruri uriase ca pret.
Denon, e o firma super ok numai cand linia de productie specificata este Japonia, sa nu inghititi varsatura firmelor ditribuitoare precum caci China este doar o chestiune de plata a salariatului si ca valoarea tehnica este idem, e RAHAT CU APA RECE pt cei neavizati. Un sfat intre un Pioneer si un Denon sfatuiesc DENON binenteles cu linia de asamblare JAPONIA. Succes si astept intrebari. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|