| |
| Autor |
Mesaj |
Antonyo20
Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 14 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: Ce recomandati pentru insonorizarea gandacului meu de Tico!! |
|
|
Am vazut multe produse pe acest site...si nu ma hotarasc ce sa iau..ceva si bun si ieftin..m-am orientat pe Dynamat...pentru inceput vreau sa incep cu usiile..;problema sta altfel...unii imi recomanda sa aplic folia direct pe tabla de la usa(pe interior) si inca o folie de dynamat pe scheletul unde vine prins fata usei!Adik o dubla insonorizare a unei usi..asta implica si mai multzi bani..si mai mult material!Intrebarea mea este: Sa pun 2 straturi de folie dinamat pe o usa..adik cum am explicat mai sus..sau este deajuns o singura folie..adik pe scheletul unde vine prinsa fatza de usa!Isi face treaba dinamatul si cu o singura insonorizare pe o usa?Astept raspuns...Multumesc anticipat!!! _________________ Antonio |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
Antonyo20
Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 14 Locație: Pitesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc frumos...bugetul meu ar fi cam de 7 mil..putin peste...daca este nevoie ma intind pana la 10 milioane...Eu vreau sa insonirize toate 4 usiile + portbagaju`+pavilionu`!Cam atat vreau...de podea ma ocup la primavara!Multumesc!!! _________________ Antonio |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai ai ganduri mari !
f frumos !
in cazul asta te sfatuiesc sati cumperi insonorizant dedicat fiecarei suprafete !
pt usi portbagaj ... etc !
iti salut initiativa ... si astept si alte intrebari dc iti pot fi de folos !
numa bine ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
|