Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce sa aleg?! JBL sau Magnat?!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 9:34 pm    Titlul subiectului: Ce sa aleg?! JBL sau Magnat?! Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi iau un amplificator.. sfatuiti-ma ce sa aleg: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.4/ si http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu siguranta eu as merge pe jbl
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Joi Apr 19, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, jbl-ul e o solutie f buna, dar eu acum pe masina am tot un amp magnat si nu pot sa zic ca nu sunt multumit. si mai ales ca magnatul ales de tine este mai puternic decat jbl-ul. deci cred ca si magnatul ar fi ok. e mai bun si ca pret.
banderas

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ce vrei sa amplifici cu el ?
DeViAnS
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 11:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa amplific 2 difuzoare Hertz DSK 165 80 watt si un subwoofer de peste 250 watt!

ALTE PARERI ?!??!
Sus
banderas

Data înscrierii: 22/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe JBL la combinatia care vrei tu sa o faci, amundoua sunt cam la fel doar ca magnatul e un pic cam puternic
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2007 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe JBL ca mi-am luat si io gto 75.4 si am intrebat si io de magnat si am auzit ca nu prea au claritate si plus de asta am aflat ca nu sunt asa de rezistenete Smile)) Very Happy daca are 325 w crezi ca te da afara .....daca nu are claritate tot degeaba ....JBL are claritate
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca fost posesor de rx44, recomand 75.4, dar sa stii ca rx44 nu suna rau numai ca este ....
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum este ? Very Happy
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rx-ul? pai daca eu l-am avut 1,5 luni, cum credeti ca este? alegerea nu a fost buna, dar in schimb a fost inspirata - acum am srx3 Laughing Laughing Laughing
fa un efort si ia http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA31/ si nu vei regreta, dar cel mai bine ar fi sa le asculti pe amindoua si pe urma sa tragi concluzie.
a, era sa uit insonorizare la usi, nimic?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai zi concret ce nu ti-a placut.
sunt foarte curios.

daca nu vrei sa faci reclama proasta, sau nu vrei sa-i oftici pe posesorii de RX, da-mi MP, desi as prefera sa spui aici ce are/nu are bun/rau.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum