| |
| Autor |
Mesaj |
BluE SQ
Data înscrierii: 22/Noi/2009 Mesaje: 46 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| 2000 ron e un buget frumusel, cauta ceva componente Seas sau ScanPeak si le filtrezi activ . |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Pas la toate. Cu maxim 1000 lei ai difuzoare care, corect setate, le mananca pe alea din link-uri. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | Pas la toate. Cu maxim 1000 lei ai difuzoare care, corect setate, le mananca pe alea din link-uri. |
Care sunt difurile alea Adi  _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iul 06, 2010 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Radu87 a scris: | | ssrli a scris: | | Pas la toate. Cu maxim 1000 lei ai difuzoare care, corect setate, le mananca pe alea din link-uri. |
Care sunt difurile alea Adi  |
Un sistem ultra-basic ar fi : Seas CA18RNX + Seas H1396. Tweeterele sunt deja aici (200 lei), iar midbassii costa cam 6-700 lei noi, adusi in tara.
Mai sunt si optiuni la gen midbass (gen Peerles SLS) + full-range de 3-4 inch, sistem care se poate apropia foarte mult de unul pe 3 cai (ai medie + midbass serios).
Aici incep deja discutiile si intrebarile. Ce procesare ai, ce locatii ai, ce spatiu ai ? _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mie Iul 07, 2010 7:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Revelatorul de la ScanSpeak este.... unul dintre cele "most wanted" din ceeace ce am observat personal in Finalelel Europene EMMA, pe masini de top in ultimii 5 ani.
Dar...., doua astfel de traductoare plus doua tweetere pe masura plus filtrele aferente = probabil peste 650 USD.
Personal, din primul tau post pot sa vorbesc despre GZUC165X... eventual iti pot oferi posibilitatea de a asculta aceste traductoare pe VWLT35-ul nostru pe data de 17-18 iulie a.c. la Bucuresti... sau la alte evenimente din tara.
Atat tweeterul de matase precum si mid-bassul sunt produse in Germania.
Filtrul contine componente premium - de remarcat condensatori Mundorf,
protectia pe tweeter la suprasarcina si optiunea de a cupla un kickwoofer direct pe acest filtru! In aceasta configurare, cu o amplificare de minim 300Wrms @ 2 ohm / canal.... vei obtine un sunet cu totul deosebit inclusiv in putere mare... _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Mie Iul 07, 2010 7:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: |
Un sistem ultra-basic ar fi : Seas CA18RNX + Seas H1396. Tweeterele sunt deja aici (200 lei), iar midbassii costa cam 6-700 lei noi, adusi in tara.
Mai sunt si optiuni la gen midbass (gen Peerles SLS) + full-range de 3-4 inch, sistem care se poate apropia foarte mult de unul pe 3 cai (ai medie + midbass serios).
Aici incep deja discutiile si intrebarile. Ce procesare ai, ce locatii ai, ce spatiu ai ? |
Intradevar, fara filtre, in acest buget de maxim 1.000Ron, aceste componente reprezinta o alternativa de luat in calcul... numai ca de la 88,5dB sensibilitate pana la 91db este cale cam lunga. Depinde foarte mult ce anume iti doresti sa obti din sistem.
BluE SQ, fiind din Cluj, stabileste o intalnire cu Adi (ssrli) si asculta sistemul lui din masina. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

|
Trimis: Joi Iul 08, 2010 6:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru a obtine informatii mai exacte ar fi indicat sa ne spui in ce automobil doresti sa le instalezi, ce Head Unit ai, ce amplificare vri folosi... si nu in ultimul rand, ce anume doresti de la sistem. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
|