| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand trebuie sa-ti spun ca mi-e mila de profesorul cu care faci limba romana.ma doare capul cand citesc postul tau...''spare'' , ''minet'' , ''purerii'' , ''fregventa'' , ''mixica''.
dintre toate boxele care le-ai selectat singurele facute pentru a fi amplificate sunt GTO937.daca ai subwoofer de ce vrei ca boxele sa coboare in frecventa ca asta e rolul subwooferului
cel mai bine faci un efort si cumperi o carte ca e jale,nu prea te vad sa iei permisul asa usor mai ales dupa noua legislatie _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 1:51 am Titlul subiectului: |
|
|
ma dar tare mistocar mai esti unele greseli se accepta din neatentie graba sau oboseala
imi pare rau ca te doare capul ia o aspirina poate te te va ajuta cu ceva, camd am scris postul eram obosit si transpirat de la sala tocmai ce intrasem in casa , dar nu stiu d c imi pierd eu vremea sa raspund unui increzut care dupa ce a citit si s-a chinuit din rasputeri sa inteleaga nici nu a avut bunul simt sa imi dea un sfat dar eu fiind politicos vreau sa iti multumesc pt efortul depus
Ultima modificare efectuată de către dorian la Mie Dec 13, 2006 2:04 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| te rog sa-ti editezi postul singur. poti da o replica pe masura, nu asa grosolana. |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
| am corectat postul si am sters expresia care pote a fost deranjanta dar asta doar din respect pt tine asua ca ai ajutat multe persoane pe acest forum inclusiv si pe mine |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Dorian, la un asa amplificator nu m-as juca cu boxe care nu au ce cauta pe acel amplificator!!
pe cele doua canale ramase poti pune 4 boxe linistit are 160w pe canal.
pui 4 boxe pa 4 ohm, la 70-90w...tu vrei doar pe spate?
pe fata de ce nu iti pui?
daca nu ai bani acum si pt fata, dar vrei totusi sa-ti pui candva si pe fata amplificate, cumpara ceva pe 4 ohm ca sa le poti lega in paralel cu ce vei pune pe fata...
daca nu ai planuri asa mari, mergi cu incredere pe jbl, cele de 2ohm, pt ca sunt facute sa fie amplificate si sa-ti rupa urechile  |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:56 am Titlul subiectului: |
|
|
pe amplificatorul care-l ai, poti sa pui exact 2 perechi de: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Magnat/Coaxiale/Power_Plus_693/
asta asa informativ, dar ar fi ideal sa poti pune p pereche pe spate si una pe fata
dar pune o pereche pe spate,..si cand mai ai bani, iti pui un sistem de 13, sau 16,pe fata tot de la magnat, ok? depinde acum ce iti intra in portiere.
bafta:) |
|
| Sus |
|
 |
|