Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce sa aleg..

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Poty

Data înscrierii: 02/Iul/2016
Locație: Slatina

MesajTrimis: Lun Iul 04, 2016 5:43 pm    Titlul subiectului: Ce sa aleg.. Răspunde cu citat (quote)

Salut vreau sa schimb HU-ul la masina, am nevoie de ceva 2DIN, vreau sa aiba bluetooth(desi nu e batut in cuie) dar daca se poate sa-mi dati variante care au bluetooth, eu initial m-am gandit la asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/JVC/KW-R910BTE/ ce parere aveti?
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Iul 04, 2016 8:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as lua ceva kenwood alpine. 2 din-urile de la pioneer sunt urate rau..zici ca.s nave spatiale deci..kenwood sau alpine. Vezi ca este un kenwood la nici 7 mil dar fara btt..
Iar alpine cum am eu sunt si cu btt si fara.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Poty

MesajTrimis: Lun Iul 04, 2016 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e JVC asta, nu Pioneer Very Happy, mie tocmai d-asta imi place ca e "nava spatiala" si plus ca l-am prins la 560lei... e cam pomana fata de altele. Eu nu ma refer la asta, am citit pe net si am vazut ca scoate 4x30RMS si 4x50 maxim plus ca are multe setari si d-astea. Zic daca e vreo diferenta cum s-ar auzi..fata de un ALPINE/Kenwood.. desi cred ca tot aceeasi watti ii scot toate. Mersi mult oricum Very Happy
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Iul 04, 2016 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eee..nu e totu nr de watti. Si nu are 30 rms..are maxim 20..maxim. nu te lua dupa ce scrie acolo..30 w rms e cam vrajeala.

i.al daca altceva nu vrei.

Dar sa pui 1 din nu vrei? sunt playere mult.mai bune in banii astia..doar ca o sa ai o gaura in bord..un sertaras.. am avut si 1 din poti sa vezi pe forum cum arata

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Poty

MesajTrimis: Lun Iul 04, 2016 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vazut cum arata si 1DIN si nu ma incanta sincer.. imi place mult JVC-ul asta cum arata "pom de craciun" Smile) si ma avantajeaza si pretul ti-am zis...nu am un buget foarte mare. Ramane JVC-ul asta, asta e. Mersi oricum
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum