| |
| Autor |
Mesaj |
bhn_02
Data înscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 8:13 am Titlul subiectului: ce sa fac??subwoofer fara statie.....?? |
|
|
Salut,
De curind am achizitionat un Pioneer DEH-2820MP si vreau sa stiu daca pot sa pun direct un subwoofer pe el fara sa mai am nevoie de statie.
Mentionez ca masina pe care o am este un tico, deci nu sunt asa pretentios.
Ce sfaturi imi puteti da si ce-mi recomandati.
Ca boxe, inca folosesc boxele originale pe fata, iar pe spate am niste boxe de medii ovale, noname, care mi se par putin depasite de puterea casetofonului. Oricum nu scot bass aproape deloc deci banuiesc ca ele sunt totusi ok.
Astept sfaturi si sugestii.
Merci |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 8:34 am Titlul subiectului: Re: ce sa fac??subwoofer fara statie.....?? |
|
|
| sunt unele modele de Hu la care poti lega punte ptr a obtine mai multa putere. nu e cazul HU-lui tau. ce subwoofer ai? |
|
| Sus |
|
 |
bhn_02
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
pai nu am....vreau sa iau...asta e ideea....
si vroiam sa stiu daca sunt modele care se pot lega direct la cass si mai ales daca cass-ul suporta asa ceva.....fara statie ma refer |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
|
| Sus |
|
 |
bhn_02
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
ok, solutia nu e rea.....dar trebuie sa tinem seama de buget...
de asta eram interesat sa vad daca merge ceva fara statie
caci la un calcul sumar deja depasim 6 milioane
suna maxima de care dispun sa zic ar fi undeva la 2,5 - 3 milioane |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru subwoofer+amplificator e o suma mult prea mica. daca mai poti mari bugetul macar cu 1 mil, poti lua un subwoofer activ, gen:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/SAL/RX-10-A_(woofer_activ)/
asta are amplificator incorporat, dar la cei 50W rms, nu te astepta la miracole. oricum e solutia cea mai de buget pentru a avea cat de cat un bas in masina. fiind vorba de un tico, cred ca ceva ceva ar suna.
ca alternativa, gandeste-te poate ar fi mai bine sa investesti banii aia in difuzoare calumea, fara amplificare, ai ajunge la un sunet decent. mai putin la capitolul bas, dar oricum decent. |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ia-le pe rand, de banii care-i ai acum iti achizitionezi subwoofer-ul sau statia, iar apoi celalta componenta. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Oct 13, 2006 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| are dreptate TWISTER...nu merita sa iei scule relativ naspa, de care sa nu fi multumit...mai bine mai astepti cateva luni si iti cumperi ceva adevarat de care sa fi multumit si sa nu regreti nici un banut pe care l-ai dat pe ele... |
|
| Sus |
|
 |
|