Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce sa fac??subwoofer fara statie.....??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
bhn_02

Data înscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 8:13 am    Titlul subiectului: ce sa fac??subwoofer fara statie.....?? Răspunde cu citat (quote)

Salut,
De curind am achizitionat un Pioneer DEH-2820MP si vreau sa stiu daca pot sa pun direct un subwoofer pe el fara sa mai am nevoie de statie.
Mentionez ca masina pe care o am este un tico, deci nu sunt asa pretentios.
Ce sfaturi imi puteti da si ce-mi recomandati.
Ca boxe, inca folosesc boxele originale pe fata, iar pe spate am niste boxe de medii ovale, noname, care mi se par putin depasite de puterea casetofonului. Oricum nu scot bass aproape deloc deci banuiesc ca ele sunt totusi ok.
Astept sfaturi si sugestii.
Merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 8:34 am    Titlul subiectului: Re: ce sa fac??subwoofer fara statie.....?? Răspunde cu citat (quote)

sunt unele modele de Hu la care poti lega punte ptr a obtine mai multa putere. nu e cazul HU-lui tau. ce subwoofer ai?
Sus
bhn_02

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai nu am....vreau sa iau...asta e ideea....
si vroiam sa stiu daca sunt modele care se pot lega direct la cass si mai ales daca cass-ul suporta asa ceva.....fara statie ma refer
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 9:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea. tico e micut, suna bine aproape orice sub. dar sa aibe si amplificare.
uite o sonorizare de buget potrivita zic eu de tico...sub sealed, mic ca volum, dar destul de puternic sa-ti vibreze oglinzile:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/CS_1200B/
avantajul lui, e ca nu e deloc mofturos cu amplificarea.
ex de ampli potrivit: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/BLAUPUNKT/BGA_250/
Sus
bhn_02

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, solutia nu e rea.....dar trebuie sa tinem seama de buget...
de asta eram interesat sa vad daca merge ceva fara statie
caci la un calcul sumar deja depasim 6 milioane
suna maxima de care dispun sa zic ar fi undeva la 2,5 - 3 milioane
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru subwoofer+amplificator e o suma mult prea mica. daca mai poti mari bugetul macar cu 1 mil, poti lua un subwoofer activ, gen:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/SAL/RX-10-A_(woofer_activ)/
asta are amplificator incorporat, dar la cei 50W rms, nu te astepta la miracole. oricum e solutia cea mai de buget pentru a avea cat de cat un bas in masina. fiind vorba de un tico, cred ca ceva ceva ar suna.
ca alternativa, gandeste-te poate ar fi mai bine sa investesti banii aia in difuzoare calumea, fara amplificare, ai ajunge la un sunet decent. mai putin la capitolul bas, dar oricum decent.
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 1:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ia-le pe rand, de banii care-i ai acum iti achizitionezi subwoofer-ul sau statia, iar apoi celalta componenta.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 4:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are dreptate TWISTER...nu merita sa iei scule relativ naspa, de care sa nu fi multumit...mai bine mai astepti cateva luni si iti cumperi ceva adevarat de care sa fi multumit si sa nu regreti nici un banut pe care l-ai dat pe ele...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum