|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
imarian
Data înscrierii: 22/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 2:04 pm Titlul subiectului: Ce sa pun pe Nissan Almera |
|
|
Salutare tuturor,
Am tot cautat pe aici dar se pare ca nimeni n-a vorbit pana acum de Almera. Am eu una, varianta hatchback din 2002 pe care pana acum am pus doar un DEH 2820MP. Sunt foarte multumit de el, dar boxele sunt inca cele din fabrica. Se aud bine, dar cateodata simt nevoia sa dau muzica mai tare si dupa ce sare volumul de 18-20 (in functie de mp3 si de setarile egalizatorului) incep sa se auda foarte nasol boxele. Inca nu am apucat sa dau fetele usilor jos (pentru ca pe fata acolo sunt ascunse boxele) si sa masor, dar din ce am vazut eu, grila din plastic ce mascheaza boxele are 13cm.
Deci boxele fata ar fi 13 sau 15 cm, ramane sa verific asta, iar pe spate incap doar 4x6".
Poate cineva sa ma indrume spre ceva boxe fata/spate? Bugetul nu imi permite ceva scump, deci trebuie sa iau ceva modest. Daca nu ma insel 2820mp-ul meu are iesirea rca pentru spate deci n-as putea sa amplific dif fata si atunci n-are rost sa iau amplificator.
Merci |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mar Mai 22, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce daca rca-ul este pentru spate? ce nu poti sa legi un amplificator si sa legi boxele la el? pur si simplu o sa le inversezi... nu vad de ce nu ar merge  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
imarian
|
|
| Sus |
|
 |
imarian
|
Trimis: Mie Mai 23, 2007 7:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Aseara cand am ajuns acasa am reusit sa dau fata unei usi jos sa masor dif (bine ca m-am uitat in manualul de service si n-am stricat nimic ). Se pare ca desi masca montata pe usa avea diametrul de 13cm, diametrul difuzorului era de 16cm. Inseamna ca trebuie sa ma orientez spre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/.
Inca ramane de vazut ce sa pun pe spate in spatiul ala tampit de 4x6" pentru ca nu vreau sa fac decupari, sa ramana totul ascuns.
Nu stiu daca http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT573/ ar incapea pe spate. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|