|
Autor |
Mesaj |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 3:12 pm Titlul subiectului: Ce se intampla cu livrarea...? |
|
|
Am facut o comanda pt. niste difuzoare Blaupunkt miercuri pe la ora 23:30 daca nu ma insel.A doua zi la ora 13:33 am primit confirmarea de procesare a comenzii.Livrarea se face in Bucuresti in 24 de h daca e scris corect pe site.Ignor faptul ca am primit reply la comanda la ora 13:33 dar cele 24 de h cum se calculeaza? Probabil ca inseamna 24 de ore cu program zilnic de 8 ore\zi pentru ca este ora 15:13 si nu am primit nici comanda si nici macar un telefon.Au trecut mai bine de 24 de h (recunosc ca nu cu mult) dar, timpul e pretios pentru unii oameni si de asemenea si promisiunea de 24 de h e luata in serios de naivi...La ora 17:00 trebuie sa plec din Bucuresti si nu stiu ce se va intampla cu aceasta comanda deoarece nu o sa mai revin o saptamana in Bucuresti.La telefon nu raspunde nimeni pe nici un numar cu toate ca am sunat de cel putin 20 de ori.
E a 3-a comanda pe care o fac la Be-loud si cred ca va fi si ultima...
La primele 2 a fost totul ok si la timp.
Imi pare rau baieti dar respectul vostru pentru clienti a disparut si sunt dezamagit de voi.
Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ii retrag partial cuvintele.
Intr-un tarziu am primit un tel in leg cu livrarea dar a fost pur si simplu noroc deoarece s-a amanat cu cateva ore plecarea mea din Bucuresti.
Si mai mult livrarea s-a facut in alta parte a orasului,in partea opusa as putea spune dar esentialul este ca s-a facut totusi in ziua in care trebuia cu toate ca a intarziat cateva ore bune. Mi-am recapatat partial increderea in Be-loud si inteleg ca sunt foarte ocupati baietii;dar, ar trebui sa dea un interval mai mare de livrare ca sa nu se mai supere lumea.
Baieti sper ca o sa-mi faceti o impresie mai placuta data viitoare.
Va multumesc si ca intotdeauna produse de la voi sunt mai mult decat m-am asteptat.
Va multumesc. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 1:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Ne pare bine ca pana la urma a fost OK si nu te-am suparat prea tare.
Termenul de livrare pentru Bucuresti a fost modificat la 48 de ore de acum vreo saptamana sau chiar doua.
prin "24 de ore" noi intelegeam "ziua urmatoare" unde ziua urmatoare se termina la ora 24. Adica comanzi azi la ora 12-13 si primesti cel tarziu maine seara pana spre ora 22 cel tarziu... deci spre 36 de ore de fapt.
Incepand cu aceasta saptamana produsele vor putea fi ridicate si de la noul nostru sediu in aceasi zi cu comanda (in functie de stoc). Mai multe in curand. |
|
Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

|
Trimis: Lun Mai 21, 2007 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Super.Bine ca ati reusit sa faceti sediul.Abia astept sa vin p-acolo si super ca nu trebuie sa mai astept livrarea si pot veni direct la voi.
Multumesc si multa bafta in continuare. |
|
Sus |
|
 |
MesterTomekk
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 2 Locație: Cluj
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot asa am fost, ieri an dat comanda de 1300Ron, si a spus consultantul ca maine ajunde la Satu Mare coletul, ii ora 20 si macar fan curier nici un telefon nu a dat. Nu inteleg.  |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai stai asa tu vrei sa ajunga fix a doua zi de la bucuresti la satu mare??? ai pretentii nu gluma daca nu vine maine ( nush daca se lucreaza sambata ) atunci ajunge luni sigur... |
|
Sus |
|
 |
MesterTomekk
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 2 Locație: Cluj
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine, ajunge luni, dar daca este spus ca livrare in 24 ore sau max 36 dar nu 3 zile atunci, daca vine luni nici numai preiau coletul, si ce spuneti daca cineva in 36de ore trebe sa plece din tara? si pe site scrie, in 24ore in orice colt al tarii, pe situl fan curier scrie. Desigur ca am pretentii. Pentru ca am citit si eu ca a fost cine a comandat medicamente, si nu a ajuns in 48 de ore, si nu a luat nici telefonul. Deci eu asa cred ca de la fan curier pe angajatii nul intereseaza clientii. Deci ma bucur ca asa lucreaza. |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Sâm Iun 13, 2009 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai probabil au fost multe colete de trimis inaintea ta si daca coletul tau a fost expediat joi seara crede-ma ca nu are cum sa ajunga la satu mare a doua zi...iar sambata si duminica nu se lucreaza din cate stiu eu...Data viitoare sa faci comanda de marti miercuri ca sa iti ajunga joi-vineri ...Numai bine... |
|
Sus |
|
 |
|