Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce sistem de difuzoare?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 1:38 am    Titlul subiectului: Ce sistem de difuzoare? Răspunde cu citat (quote)

Intai problema: sistem de sunet HOME
Am sistem de sunet 5.1 (5x30W + 1x35W) si ma gandeam la un upgrade. Subwooferul este un JBL GT4-12 in incinta coustom, iar satelitii din fata......... ei aici este problema ......... sunt doua incinte turn BR de cate 50litri fiecare (marishoare nu?) pe 4 cai (cel putin asa cred eu) 1xdif - 20cm(in lateral), 2xdif - 16,5cm si 1xdif - 25mm(frontal). Aici as vrea sa fac upgrade-ul.
Ma interesaza difuzoare de SQ dar sa nici nu se prajasca daca la cate o melodie scapata mai tare.

Eu m-am gandit la urmatoarele sisteme de difuzoare, daca sunteti amabili si aveti bunavointa sa imi spuneti care ar fi mai bune as stii catre ce sa ma orientez.

1. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SAL/Sisteme_componente_SAL/RFP_16S/
2. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/
3. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Car_Fit_216_Universal/
4. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/

Astep solutionare la problema mea si sugestii si pentru alte sisteme de difuzoare in limita a 250 lei.

PS: STIU !!!!!! JBL-u nu este amplificat corespunzator (35W) dar chiar si asa nu ajung niciodata la 75% cu volumul si imi dezmembreaza mobila in casa......... asa ca ramane asa deocamdata.

doggovy
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok am deschis un topic si aici pentru ca vad ca la difuzoare auto a deranjat.
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 8:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sfatul meu este sa cumperi difuzoare dedicate home audio.
au sensibilitate mai mare.

cu cata putere dai in ele ?

folosesti hpf pt sateliti sau le dai fullrange ?

doggovy
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemul are 30w/canal pentru sateliti (am scris si mai sus) si nu folosesc hpf pentru ca sistemul nu e dotat si nu prea am chef sa ma bag in el.

Si ca difuri dedicate pentru home ce ar fi mai bune si de unde as putea procura (un site sau magazin in Timisoara)?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum