Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce statie merge cu difuzor subwoofer pioneer s-w106c?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am simulat cu cat am inteles (tot imi trebuiesc acei parametri ce nu i-am inteles). Incintele ce le recomanda ei am observat ca portul era subdimensionat la 3". Asta inseamna ca la un momentdat se aud barrraituri din port, nu trebuie sa se intample asa ceva in nici un caz. Dar apare problema ca marind portul (sau punand doua de 3" in loc de unul de sa zicem 4,3") portul trebuie sa fie mai lung. Se ajunge la porturi lungi de 42 cm. Asta e solutia, alta varianta nu exista. Deci in cutie de 45 L utili, cu 2 tuburi de 3" lungi de 42 cm.
Problema este ca nu exista de cumparat atat de lungi, trebuie ori din tub PVC sau faut din pal.
Difuzorul este super tare ca rezultate.

panteramov

Data înscrierii: 25/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 4:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
ai grija ca Pyle n-are 400rms. are undeva in jur de 350. oricum e net inferioara DLS-ului. (nu degeaba e la jumatate de pret)

Pai e perfect, atata are si boxa 350 nominal power. Asa scrie pe ea. Sau trebuie statia sa aibe mai mult decat difuzorul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
panteramov

Data înscrierii: 25/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Silviu a scris:
Am simulat cu cat am inteles (tot imi trebuiesc acei parametri ce nu i-am inteles).

Pai am pus acolo am impresia ca e a treia poza. BL 13,46 , Xmax 10,4 mm. In fine da te rog spune-mi ce sa fac in legatura cu cutia. Eu in nici un caz nu stiu sa construiesc asa ceva. Ce ii zic eu lui ala care imi face cutia.?
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sorry pentru neintelegere. Eu cat am editat raspunsul ala au mai aparut editari noi. Oricum le-am inteles bine, pana la urma Rolling Eyes .
Deci 45 L util inseamna cat aer este in nincinta. In incinta se mai afla si volumul tuburilor sau a tubului (cam 4L, pt ca sectiunea tuburior este de 92 cm^2 * 42 cm), si volumul difuzorului (cam 2L). Deci in final, la interior, cutia va avea 51 L. Ca dimensiuni interioare va fi ceva gen 30 cm (inaltime) x 34cm (latime) x 50cm (adancime). La exterior, dimensiunea finala, vor fi fiecare dimensiune + 4cm (fiecare perete are cam 2 cm de MDF).
Dimesiunile se pot modifica sa se potriveasca mai bine cu portbagajul, chiar te rog sa-mi spui daca s-ar potrivi si ce dimensiuni sa modificam sa-ti foloseasca cat mai cu cap spatiul din portbagaj.
Tu le spui celor care iti fac cutia ca vrei sa aiba dimesiunile interioare respective exacte.
Modificari pot aparea si din cauza tubului pentru ca are o lungime consierabila, eu indicandu-ti sa-l faci sub forma de tub din MDF (pal), cu sectiune identica de 92-93 cm^2. Asta pentru ca se poate coti dupa colt, neavand nevoie ca una din laturi sa fie lunga de peste 42 cm.

Apropo de statie..... eu am zis de statie de 400W pentu ca are distorsiuni mai mici la 350W decat una care are 350W max. DLS-ul are avantajul de a avea specificatii superioare, specificatii cu care ei se mandresc pe buna dreptate. Daca bugetul este limitat, bineinteles ca merge si PYLE.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 25, 2006 6:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

panteramov a scris:
asus a scris:
ai grija ca Pyle n-are 400rms. are undeva in jur de 350. oricum e net inferioara DLS-ului. (nu degeaba e la jumatate de pret)

Pai e perfect, atata are si boxa 350 nominal power. Asa scrie pe ea. Sau trebuie statia sa aibe mai mult decat difuzorul.

ar fi bine ceva putere in plus. unu la mana, nu va merge statia la capacitate maxima>mult mai putine distorsiuni, doi la mana, nu stiu de Pyle, de fapt sunt cam 90% sigur, ca masoara puterea rms la 14,4V...tensiune greu de mentinut pe un sistem audio cu puterea ta. dls isi masoara puterea la 13,8v, tensiune mai apropiata de realitate.
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 28, 2006 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asteptam sa auzim opinii, pareri si poate chiar poze cu noua incinta Wink
Ce statie te-ai decis sa cumperi ?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum