|
|
|
Autor |
Mesaj |
Marin Laurentiu
Data înscrierii: 09/Oct/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Oct 09, 2016 5:49 pm Titlul subiectului: Ce statie pun ? |
|
|
Salutare baieti, sunt nou aici pe forum asa ca nu ma luati tare .. sunt posesorul unui sistem de sunet format din uratoarele componente:
Condensator In Phase 1.2 Farazi
Statie Magnat Tribal x One ( aici este problema )
Subwoofer Ground Zero 30 SPL cu o incinta care ocupa jumatate din portbagajul de logan.
Am fost recent cu statia la service pt ca mi s.au topit contactele de la alimentarea statiei, le.au reparat iar acum mi se ard finalii.. a doua oara.. As vrea sa cumpar alta statie, mai capabila, ce imi recomandati?
Multumesc anticipat ! |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Oct 09, 2016 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca vrei sa vinzi statia defecta sunt interesat de ea
0784592067 _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Mie Noi 09, 2016 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am ATOMIC 1000 D la 1 ohm la doar 750 ron..noua este 400 euro...Stima _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|