Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce subwoofer imi recomandati?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
GTIbogdan

Data înscrierii: 15/Feb/2014

MesajTrimis: Dum Feb 16, 2014 1:12 am    Titlul subiectului: Ce subwoofer imi recomandati? Răspunde cu citat (quote)

Salutari tuturor.Doresc sa imi achizitionez curand un subwoofer,care urmeaza sa fie "legat" de un mp3-player Kenwood KMM-157 si un amplificator pe masura lui,pana in 300 rms...Ce subwoofer imi recomandati? Tin sa precizez sa fie ceva de firma,nu doresc firme "cunoscute" gen Magnat,Sony,etc...Nu doresc sa jignesc sau sa ofensez pe cineva dar nu doresc sa cumpar produse de aceasta marca...Asadar astept parerile dvs,bugetul sta intre 4-500 de lei pentru subwoofer (daca iau dif-ul separat,adica nu are cutie,sa se incadreze in 500 de lei,cu tot cu cutie,something like that)...Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Feb 18, 2014 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

De asta ce parere ai : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Hertz/Dieci/DBX-30.3/ ? Eu zic ca e un subwoofer bun la un pret accesibil.
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Feb 18, 2014 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

300w este un prag destul de dificil.
Ce gasesti pe la noi se imparte in doua categorii pana in 200w si peste 300w.
Daca vrei nou cred ca Type R de la Alpine este ok. In functie de configuratia bobinelor alegi si in amplif. De ex un amic are unul cu 2 bobine de 2ohm pe care le-a inseriat si foloseste un amplif DLS de 400W in punte. Alt amic are unul cu 2 bobine de 4ohm pe care le-a pus in paralel pe un SPL care scoate aprox 500 W.
In functie de incinta se aude mai tare sau mai incet, mai jos sau mai sus in frecvente.
Ambele variante se aud de iti vine rau in masina daca dai vol la maxim.
Dupa cum ti-am zis si in celalalt topic pentru 200w gasesti Focal cu incinta si amplif la aprox 500lei SH.
Eu am un Alpine SBE de 10" pe care il alimentez cu aprox 200w (e cam mult pentru cat duce, dar surprinzator ca poate) dintr-un DLS CA22 in punte. pentru mine este suficient, dar masina este hatchbeack si este favorizata fata de o berlina.

GTIbogdan

Data înscrierii: 15/Feb/2014

MesajTrimis: Mie Feb 19, 2014 1:41 pm    Titlul subiectului: !! Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc frumos pentru ajutor!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum