Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ce subwoofer recomandati?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
riciu

Data înscrierii: 19/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 11:32 pm    Titlul subiectului: ce subwoofer recomandati? Răspunde cu citat (quote)

Sal! Ce-mi recomandati pt. o statie Fenner de 340w? bugetul meu e de circa 200ron.Momentan am un subwoofer de la sal XB-8/AH si... vad ca-l cam da peste cap.
PS: Sunt puse pe un logan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
riciu

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce as vrea de la el... e bass-ul acela finutz care se aude de la mare distanta... sper sa ma intelegeti,nu bubuiala. Very Happy Io ma gandeam la un GTt 300 ... ce spuneti?
Sus
riciu

MesajTrimis: Mar Sep 19, 2006 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa precizez... statia nu stiu cat scoate real.... pe ea scrie 340w. Poate functiona pe 2 canale a 170w fiecare sau pe unul singur de 340w. Si asta e o dilema pt mine... ca pe net nu gasesc modelul ... neam. Sad
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Sep 20, 2006 6:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand statia aceea nu scoate 340w nici sa ma omori Laughing in al doilea rand mai strange ceva bani pt un subwoofer calumea daca sal-ul s-a dus pe apa sambetei Smile de 2 milioane nu gasesti nimic Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum