|
Autor |
Mesaj |
seby20_20
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 25
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 8:48 pm Titlul subiectului: ce woofer recomandati? |
|
|
am un amplificator blaupunkt gta 270 pe 2 canale cu 1x200rms si..400maxim cred ....ce subwoofer imi recomandati ca am avut mai micut si am reusit marea performanta sal ard in 3 zile.... ..amplificatorul e numai pentru subwoofer...eu ma gandeam tot la un blaupunkt dar mai bine sa mai cer o parere..... : : |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Vin Aug 25, 2006 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand: Cam ce pret?
Apoi ce doresti de la el: calitate a sunetului, Db multi, sau un compromis?
Cauti incinta facuta de producator sau difuzor la care sa-i faci incinta?
Eu zic sa-i faci incinta bass-reflex JBL GTO 1202D. Cred ca te ajunge la fel de scum ca si incinta gata facuta de Blaupunkt http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/BLAUPUNKT/GTb_300/ sau tubul http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/BLAUPUNKT/GTt_300/ pe care eu nu m-as increde (nu-mi place sunetul tuburilor).
Bafta in a face alegerea ! _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Aug 26, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
probabil nu l-ai ars pentru ca i-ai dat prea multa putere, probabil l-ai ars pentru ca ai impins amplificatorul mult peste limitele lui si difuzorul a primit un semnal foarte distorsionat...
pentru gto 1202d cei 200W inseamna prea putin - nu va suna cum trebuie.
un Gtb300 ar fi perfect. il vom avea pe stoc saptamana care vine.
Daca vrei sa-i faci tu incinta si un difuzor Magnat Xpress 12 ar fi indicat. |
|
Sus |
|
 |
seby20_20
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 25
|
Trimis: Sâm Aug 26, 2006 1:24 pm Titlul subiectului: pret... |
|
|
inca o intrebare ..pentru magnat express cu incinta facuta de voi cam cat m-ar ajunge?>>>>incinta care spuneti voi ca e mai buna.....   |
|
Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Dum Aug 27, 2006 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta ar ajunge undeva la 1.5-1,8 milioane asa trebuie sa iau din nou sa caut materiale ca am luat o pauza si sincer m-a afectat... s-au schimbat destul de multe preturi ... si trebuie sa le gasesc pe cele mai bune
bafta  |
|
Sus |
|
 |
|