Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce ziceti de modelul asta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
andreyi
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:35 pm    Titlul subiectului: Ce ziceti de modelul asta? Răspunde cu citat (quote)

Detin un HU Sony CDX S2020 fara mp3 cu 2 boxe spate JBL de 17 60 W RMS de la Beloud si pe fata 2 boxe Ultradrive de 13 cm slabe. As dori sa-mi cumpar un Kenwood mp3 W431GY sau 434 (4 x 45 W RMS,WMA si MP3). L-am gasit la 3.5 mil nou. Ce ziceti? Se merita? Eu am ascultat intr-un maxi-taxi la un model asemanator si se auzea super chiar si pe radio.Mentionez ca tind spre sculele audio de calitate cu reglaje bune de sunet(inalte,medii,bass + presetari + rotita volum) fara un design prea deosebit.Ma intereseaza fiabilitate si sunet clar/puternic. Isi face treaba Kenwoodul asta? Oricum nu prea sunt multumit de bassul JBL-urilor de pe spate. Deh..Logan
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca modelul e similar cu ce am gasit aici, e cam slab...
4 x 45W inseamna putin cand standardul e 4 x 50W MOSFET si vad ca nu are nici macar preout.

Ce reglaje avansate de sunet are?
Reglaje bune de sunet as spune ca are Pioneer 30MP.. Filtre HPF si LPF integrate etc...

Ce difuzoare ai pe spate? Ce model? Vor suna mai bine pe un player mai puternic, ceva 4x50W. Daca sunt din seria GTO ar merita amplificate si daca sunt Power neaparat...
Sus
andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxele sunt JBL GTO 6236 cred(cu 2 cai de 17 cm,tweeter rotativ) pe spate iar pe fata sunt Ultradrive pe 2 cai de 13(jafuri). Eu nu prea vreau sa dau multi bani pe un HU super performant dar ma gandeam ca la ce boxe am nu merita cine stie ce. Chiar nu-si face banul Kenwoodul ala la 3,5 mil? Ce sa-mi iau altceva la banii astia sau macar pe-aproape?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as recomanda Pioneer 2800 la 465 ron. Se aude mult mai bine si ar misca mai bine difuzoarele. Cine stie cand le schimbi si pe cele de pe fata...
Sus
andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 03, 2006 9:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru sfaturi.Pana la urma bugetul a hotarat: am cumparat Kenwood KDC-W434GY 4 x 50 W Mosfet si chiar imi place cum se aude,d-apai functionalitate si nu in ultimul rand aspectul de lucru finutz.M-am tot invartit pe langa Pioneer-urile alea de care spui tu,Mihai,si nu prea sunt atractive,mai ales ca si costa cu 1 mil cel putin in plus. Am acum un sunet si mai clar,mai placut,stereozitate muuuult mai buna,si putere mai mare. Oricum misca de nu se poate JBL-urile,fac ditamai cursa cu bass-ul la jumatate la un volum ridicat. Sper ca pe viitor sa achizitionez si niste boxe mai bune pe fatza,sau sa pun JBL-urile de 16.5 pe fata si sa-mi iau ovale pe spate. Vom vedea. Topicul se poate inchide. Multumesc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum