|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
d3Mon
Data înscrierii: 13/Mar/2007 Mesaje: 5 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Mai 07, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa mergi pe statie si woofer JBL si nu, n-ai nevoie de condensator... dar nu strica unul |
|
| Sus |
|
 |
d3Mon
Data înscrierii: 13/Mar/2007 Mesaje: 5 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Mai 07, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa ma gandeam si eu...mersi pt sfat robert..dar despre magnat ce parere aveti..eu am pe spate boxe magnat si sunt multumit de ele _________________ Mwhaha? |
|
| Sus |
|
 |
baietzelu Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 192 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mai 10, 2007 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
poti sa mergi pe config asta o statie JBL GTO2060 sau dak dispui de niste bani in plus GTO75.2 si un subwoofer JBL GTO1200B si subwooferul magnat e destul de bun,dar mai bine mergi pe JBL.si nu ai nevoie de condensator dar dak dai statia mai la blana ai sa vezi ca scade putin intensitatea la becuri dar nu e ceva grav, totusi e bine sa iti iei si un condensator http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/US_Blaster/USB_5473_1,2F/
care e destul de bun ptr statia pe care vrei sa-ti iei. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|