Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cel mai bun subwoofer !!!?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
hakaturbo
Pasionat

Data înscrierii: 07/Mai/2008
Locație: cluj

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 10:12 pm    Titlul subiectului: da Răspunde cu citat (quote)

pai sa le aiba pe toate sa fie cel mai bun dintre toate subwooferele de acelasi pret !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da tu ai 30 mil in mana sau iara peste un an, ca au mai fost deastia. Nu uita ca mai trebuie sa cheltuiesti inca vreo 70 mil minim pentru restul sculelor Wink
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mai 31, 2008 11:14 pm    Titlul subiectului: Re: da Răspunde cu citat (quote)

hakaturbo a scris:
pai sa le aiba pe toate sa fie cel mai bun dintre toate subwooferele de acelasi pret !

Ce vrei sa faci cu el ? Sa mergi la competitii gen dbDrag si sa dai BRRRR ? Ai nevoie de un subwoofer care sa fie la nivelul unor difuzoare fata extrem de calitative ?

Pana cand nu ne spui CE VREI SA FACI, nu iti vom putea raspunde la intrebare. Dar am senzatia ca vrei ceva care sa iti zdruncine capul bine de tot

Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

catre initiatorul topicului: nu exista cel mai bun subwoofer. daca ar exista, celelalte ar disparea. Care e cel mai bun televizor? Sau care e cea mai buna masina? Lasati discutiile interminabile si fara scop... mai bine spune ce vrei sa obtii, cat vrei sa investesti cu totul (cel mai bun subwoofer nu e nimic fara "cel mai bun" amplificator, "cea mai buna" incinta, "cea mai buna" baterie, cablu etc etc), si dupa aia se poate discuta concret despre niste posibile configuratii. Sunt multe woofere bune pe piata si cu oricare se poate face treaba. Intrebarea este daca esti pregatit... dar nu esti, pentru ca altfel nu ai fi intrebat "care e cel mai bun?"
Sus
hakaturbo
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 10:20 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

ok ma-ti lamurit, mersi mult se poate inchide topicul:)
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci vreau sa raspund in locul lu' "raidaru"

"PUNE O BOMBA IN PORTBAGAJ..." Very Happy ...CEAS SI FIRE ITI DAU EU...

Daca vrei bum-bum iti dau eu 2 kicker l7 15'...noi noutze si cutie la ele... Very Happy ...2500 ron... Wink si garantez eu ca o sa te surprinda...lok sa ai sa pui incinta...si daca am inteles bine este sub bugetul tau..."iti raman si bani de un amp" daca nu de amp...macar de avansul la el... Wink

uite link...

http://www.be-loud.ro/forum/kicker-l7-15-2008-t5784.html

http://www.be-loud.ro/forum/hyundai-santa-fe-2006-t1044,start,45.html
Sus
dulgheru_ciprian
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: bucuresti /titan

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 10:56 pm    Titlul subiectului: hmm !!! Răspunde cu citat (quote)

Doar daca esti Becali :d sau vrei sa vinzi apartamentul si sa locuiesti in masina si pui subu in loc de perna Very Happy. . .
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Thunder_9900_Jack_H
ammer_Sub_Woofer/

http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 11:33 pm    Titlul subiectului: Re: hmm !!! Răspunde cu citat (quote)

dulgheru_ciprian a scris:
Doar daca esti Becali :d sau vrei sa vinzi apartamentul si sa locuiesti in masina si pui subu in loc de perna Very Happy. . .
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/Thunder_9900_Jack_H
ammer_Sub_Woofer/

http://www.youtube.com/watch?v=BvXY-Cgpz68

Rahaaaaaaaaaat pansaaaaaaaaaaaat. Si poate si cu atele.

Sus
hakaturbo
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 12:29 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

imi pun 10 kickere dealea Smile si te tii de inima:)fata de hammeru ala:)da nu kred ca o sa am banii aceia vreodata:)))
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum