Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Celmai mic subwoofer !!...

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
p_remix

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Mar 16, 2007 10:01 pm    Titlul subiectului: Celmai mic subwoofer !!... Răspunde cu citat (quote)

Domnilor, caut cel mai mic subwoofer (ca dimensiuni) de pe piata... Oare cat de mic poate sa fie ??... Sad
Am si o masina ...Hummer-ul oltenesc, Matiz. Laughing
Bineinteles ca tin la spatiul si asa mic din interiorul lui, asa ca nu m-am gandit pana acum la asa ceva; Dar ai am vazut intr-un magazin (Pitesti) un sub de aprox. 13 cm diametru si 40 cm lungime... alimentare la 12 V; din pacate insusi vanzatorul m-a dezamagit, nici nu m-am uitat la el bine ca a inceput: "sa nu ma puneti sa-l probez ca n-am la ce" Evil or Very Mad , "e o tampenie", etc. Crying or Very sad
Pacat ca nu l-am auzit, imi trebuie exact asa ceva, nu sunt innebunit sa sara geamurile dar nici pliciuri !!... Intelegeti voi, sa compenseze lipsa basilor cat de cat de la boxele masinii (13" pe fata si ovale 4"x6" pe spate). Shocked
Si sa pot sa-l bag sub scaun !!...
Dati-mi si voi o ideee, ca sunteti mai priceputi !!... Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO_804D/ care are 20cm diametru, si ca sa ocupe cat mai putin loc ai putea sa ii faci o incinta sealed. ar mai fi si variantele astea care au diametru si mai mic: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/Utopia_Be_13_WS/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JL_Audio/6W0/
Sus
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clar JL . Acceptabil ca si bani si in matiz misca ceva ceva sigur . Am avut eu JBL de 20 ed cm pe tico si rupea masina in 2 , dar portbagajul s-a dus complet Very Happy
dialoghk
Pasionat

Data înscrierii: 17/Feb/2007
Locație: Pucioasa

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in se sens sa dus porbagajul mah???
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 17, 2007 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in sensul in care portbagaj de tico cu tub cu difuzor de 20 de cm mai permitea plasarea trusei , triunghiului , extincotrului si cam atat ,iar tubul nu era prins cu nimic si nu se misca din loc . Very Happy
Marius_89

Data înscrierii: 25/Ian/2007
Locație: Bucuresti-Militari

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2007 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nasol rau cu tico asta pt ca eu peste 6 luni o sami iau tico si deja am in plan sa ii pun 2 jbl GTO 1202D deja le am ascult in casa acum si mobila imi face k draq nu vreau sa ma gandesc cat o sa sufere acel tico cu aceste 2 subwoofere indesate in el >Smile
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2007 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pot sa te anunt ca eu cu ala de 8 puteam sa-ti fac parul sa joace in cap . totusi nu stiu unde o sa le pui si n ce cutie . bafta !
AliNOS

Data înscrierii: 19/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ati putea sa-mi spuneti si mie la subwooferul JL audio de 15cm daca s-ar putrivi incinta sealed. ideea este ca vreau sa-l pun in bancheta in locul cotierei la un bmw seria3 din 2002. nu vreau sa rupa bass-ul in masina dar sa se auda si bass asta ar fii ca momentan nu se aude bass nimic..
am schimbat cass-ul cu un sony CDX GT 414U si posibil sa schimb si boxele spate cu niste DLS Classic 226.
PS: si cam ce statie s-ar putrivi cel mai bine sa pun pe sub-ul asta?
PS1: spatiul care il am la dispozitie pt cutia de la sub ar fii 32cm x 21cm x 11cm..
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 19, 2007 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai teorestic specificatiile tehnice inclusiv cele pentru incinta le gasesti pe site-ul producatorului . Totusi masina este mare pentru acest difuzor si daca il pui si in compresie s-ar putea sa nu rezolvi nimic cu el . Cel mai bine inlocuiesteti difuzoarele din usile fata cu un sistem si amplifica-l o sa vezi o mare schimbare .
p_remix

Data înscrierii: 16/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 5:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK, am inteles Laughing ,
Deci iau un difuzor de subwoofer; cel mai mic, de 16 cm... pai si incinta? De unde iau? Sau o fac eu? Shocked
Si... intr-un Matiz unde il pun ??... Very Happy
Sus
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il pui in portbagaj . Nu prea ai ce cutie sa faci ca s-o poti pune in alta parte . Ideal ar fii sa vorbesti cu cineva care se ocupa cu asa ceva . Daca esti do it yourself-er : iti trebuie MDF , iti trebuie coltari metalici , adeziv , silicon , mocheta si specificatiile pentru cutie ale fabricantului . In pricipiu nu cred ca te costa mai mult de 1.5-2 mil o cutie deci ...tu alegi
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Mar 20, 2007 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incinte fac si baietii de la be-loud, si intr-adevar nu cred k o sa coste mai mult de 2 mil avand in vedere k e si destul d mica incinta....
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum