| |
| Autor |
Mesaj |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Mar 16, 2007 10:01 pm Titlul subiectului: Celmai mic subwoofer !!... |
|
|
Domnilor, caut cel mai mic subwoofer (ca dimensiuni) de pe piata... Oare cat de mic poate sa fie ??...
Am si o masina ...Hummer-ul oltenesc, Matiz.
Bineinteles ca tin la spatiul si asa mic din interiorul lui, asa ca nu m-am gandit pana acum la asa ceva; Dar ai am vazut intr-un magazin (Pitesti) un sub de aprox. 13 cm diametru si 40 cm lungime... alimentare la 12 V; din pacate insusi vanzatorul m-a dezamagit, nici nu m-am uitat la el bine ca a inceput: "sa nu ma puneti sa-l probez ca n-am la ce" , "e o tampenie", etc.
Pacat ca nu l-am auzit, imi trebuie exact asa ceva, nu sunt innebunit sa sara geamurile dar nici pliciuri !!... Intelegeti voi, sa compenseze lipsa basilor cat de cat de la boxele masinii (13" pe fata si ovale 4"x6" pe spate).
Si sa pot sa-l bag sub scaun !!...
Dati-mi si voi o ideee, ca sunteti mai priceputi !!...  |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Clar JL . Acceptabil ca si bani si in matiz misca ceva ceva sigur . Am avut eu JBL de 20 ed cm pe tico si rupea masina in 2 , dar portbagajul s-a dus complet  _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
dialoghk Pasionat
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 88 Locație: Pucioasa
|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in se sens sa dus porbagajul mah??? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sâm Mar 17, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
in sensul in care portbagaj de tico cu tub cu difuzor de 20 de cm mai permitea plasarea trusei , triunghiului , extincotrului si cam atat ,iar tubul nu era prins cu nimic si nu se misca din loc .  _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Marius_89

Data înscrierii: 25/Ian/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti-Militari
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
nasol rau cu tico asta pt ca eu peste 6 luni o sami iau tico si deja am in plan sa ii pun 2 jbl GTO 1202D deja le am ascult in casa acum si mobila imi face k draq nu vreau sa ma gandesc cat o sa sufere acel tico cu aceste 2 subwoofere indesate in el > |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
pot sa te anunt ca eu cu ala de 8 puteam sa-ti fac parul sa joace in cap . totusi nu stiu unde o sa le pui si n ce cutie . bafta ! _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
AliNOS
Data înscrierii: 19/Mar/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
ati putea sa-mi spuneti si mie la subwooferul JL audio de 15cm daca s-ar putrivi incinta sealed. ideea este ca vreau sa-l pun in bancheta in locul cotierei la un bmw seria3 din 2002. nu vreau sa rupa bass-ul in masina dar sa se auda si bass asta ar fii ca momentan nu se aude bass nimic..
am schimbat cass-ul cu un sony CDX GT 414U si posibil sa schimb si boxele spate cu niste DLS Classic 226.
PS: si cam ce statie s-ar putrivi cel mai bine sa pun pe sub-ul asta?
PS1: spatiul care il am la dispozitie pt cutia de la sub ar fii 32cm x 21cm x 11cm.. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Mar 19, 2007 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai teorestic specificatiile tehnice inclusiv cele pentru incinta le gasesti pe site-ul producatorului . Totusi masina este mare pentru acest difuzor si daca il pui si in compresie s-ar putea sa nu rezolvi nimic cu el . Cel mai bine inlocuiesteti difuzoarele din usile fata cu un sistem si amplifica-l o sa vezi o mare schimbare . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
p_remix
Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK, am inteles ,
Deci iau un difuzor de subwoofer; cel mai mic, de 16 cm... pai si incinta? De unde iau? Sau o fac eu?
Si... intr-un Matiz unde il pun ??...  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
il pui in portbagaj . Nu prea ai ce cutie sa faci ca s-o poti pune in alta parte . Ideal ar fii sa vorbesti cu cineva care se ocupa cu asa ceva . Daca esti do it yourself-er : iti trebuie MDF , iti trebuie coltari metalici , adeziv , silicon , mocheta si specificatiile pentru cutie ale fabricantului . In pricipiu nu cred ca te costa mai mult de 1.5-2 mil o cutie deci ...tu alegi _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| incinte fac si baietii de la be-loud, si intr-adevar nu cred k o sa coste mai mult de 2 mil avand in vedere k e si destul d mica incinta.... |
|
| Sus |
|
 |
|