Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cer ajutor celor ce vor sa ma ajute.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Sfatuitorul22

Data înscrierii: 18/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 11:19 pm    Titlul subiectului: Cer ajutor celor ce vor sa ma ajute. Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor!!! Cool

Mi-am achizitionat un Matiz (in rate Shocked ) si as dori sa pun un sistem audio pe el.
Am studiat forumul, dar eu nu am putut alege decat mp3-ul : DEH-3900MP ( pioneer ) in valoare de 4 milioane.

Doresc sa mai pun boxe fata + spate in valoare de 4-4,5 toate patru.

Astept ajutorul vostru.

Multumesc tuturor!

Bafta si numai bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 9:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare .. bine ai venit pe forum !!!

la matiz ai mult de muncit ... pe fata nu ai gauri si tre sa le faci ... si in capitonaj ( tapiserie ) si in tabla masinii ... iar pe spate ai loc de ovale mici ... 4X6 dc nu ma insel ... dar merg puse si de 16cm prinse doar in II gauri ! Smile

tinand cont de cele spuse mai sus si ca ai dori sa investesti doar 4.5 mil inambele perechi de difuri ... te sfatuiesc sa investesti mai mult in player ( care sa "ajute" difuzorul ) ... si sati cumperi ceva ... cel putin modest pe fata ... asta este parerea mea !

YM: shokaliptiku
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 10:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Shokaliptiku

la matiz ai mult de muncit ... pe fata nu ai gauri si tre sa le faci ... si in capitonaj ( tapiserie ) si in tabla masinii ... iar pe spate ai loc de ovale mici ... 4X6 dc nu ma insel ... dar merg puse si de 16cm prinse doar in II gauri !"
Shokaliptiku aici gresesti ai loc de boxe in fata la portiere la matiz faci la tico nu ai ..

Dci pe fatza se pot punde de 10.13.kiar si 16.5 cu un adaptor .
cauta ca am mai dat linku la persoane cu matiz... HU daca ai avea sa mai pui pana la P40Mp ar fi extraordinar pe spate daca skimbi placa aia cu una din pal mdf si pui ovale mari o sa fi f multumit akm ca sfaturi ce post sa zic e fatza http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/ daca gasesti adaptorul ala sau daca nu versiua de 13 a acestui sistem recomand sa cauti sa pui de 16.5 si pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-69C2/
si asa mai ramai si cu bani sa pui la HU . ideea e sa pui placa de pal pe spate pentru ca fara nu o sa fi multumit face minuni placa aia de pal mdf
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am montat difuri pe asemenea masina .. si nu avea date gauri in usile din fata pt difuzoare !

Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu si nu numai pe una plus prieteni thinikigi la daewoo ... ...mie greu sa cred ca din moment ce sunt matizuri cu boxe fatza din fabrica fi facut ei 2 tipuri de usi cu gauri si fara gauri.. difera decat fetzeke de usa la cea mai ieftina nu are gaura fatza si nici suport de boxe iar varinata un pic mai sus kiar urmatoare are o alta fata de usa care include si supot de boxe
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

KRZ vad ca nu neam inteles prea bine ... si nici eu nu mam exprimat foarte corect si pe inteles !

am incercat sa pun 16,5 pe fata fara distantier ... deoarece adancimea de instalare a difului imi permitea ... ( defap omul nu a vrut distantier ... a vrut ca diful sa fie la nivelul fetei de usa ) acolo a necesitat "traforarea" in metal !

in sensul asta am zis ca necesita taierea fetei de usa .. si din tabla !

Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 19, 2007 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:

la matiz ai mult de muncit ... pe fata nu ai gauri si tre sa le faci ... si in capitonaj ( tapiserie ) si in tabla masinii ... !
de aici am tras eu o concluzie .
da fara adaptor nu merg de 16.5 decat taiat dar din ce ziceai tu reiesea altceva .
Si de aici ziceam si de adaptor de pe sietu asta http://www.metrafo.ro/produse.html?cat=8215
Sus
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 4:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu i-ti recomand urmatoarele:
fata: sistem Coustic CS502 (e de 13, cu tweeter separat)
spate: Coustic CX693
Astea doua intra sub 400 de lei.
Am aici un topic cu sistemul asta: http://www.be-loud.ro/forum/dacie-berlina-sistem-entry-level-t3653.html
Trebuie sa vezi un pic daca intra in spate diful asta; daca nu, mai uita-te ca sunt o gramada de oferte bune.

sal!

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

auzi...e admirabila intentia ta de a ajuta...dar e chiar util sa iei toate postarile vechi de 2-3 luni la rand? Smile
Sus
szabika4

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Sighisoara / Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
auzi...e admirabila intentia ta de a ajuta...dar e chiar util sa iei toate postarile vechi de 2-3 luni la rand? Smile

Fair point! Very Happy

N-am mai fost pe forum de ceva vreme, si m-am uitat pe aici pe acolo, si chiar n-am vazut ca e un thread vechi.

Chiar cand am dat logout m-am gandit ca o sa creada astia ca am ceva cu capu', de am post-at aceeasi recomandare de zece ori... Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum