|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Seby
Data înscrierii: 09/Aug/2006 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 2:18 am Titlul subiectului: Cer informatii |
|
|
Salut. Vreau sa imi cumpar nijte boxe JBL GTO 6537 si un subwoffer JBL GTO 1000B. Ideea e ca nu stiu ce amplificator sa imi iau, sau daca imi trebuie (nu prea le am cu liniile audio). Vreau sa le montez pe un Cielo. CD Playerul este Sony GT200. Si daca stiti ce boxe mi-ar trebui pe fata (ca dimensiuni vorbesc, ca n-a stiut nimeni sa-mi zica).Pe mine ma intereseaza mai mult de amplificator. Va multumesc.
P.S. Scuze daca nu am postat unde trebuie !!! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 6:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai postat bine, deci scuzele nu se accepta!
Hai sa o luam metodic. Pentru spate pe Cielo dimensiunea este de 16.5cm, dar te poti juca un pic cu decupaje si sa montezi ovale. Ai grija insa ca seria GTO 2006 de la JBL este pe 2ohmi, adica poate fi montata exclusiv pe amplifcator. Daca le montezi pe iesirile player-ului vei arde finalii acestuia in cateva zile. Iti recomand sa te gandesti la ceva din seria Xcess de la Magnat, raport pret calitate excelent.
Legat de subwoofer, alegerea incintei este mai mult decat OK, dar nu o poti duce cu player-ul. Oricum, sunt foarte putine playere ce ofera posibilitatea legarii directe a unui subwoofer pe amplificarea lor, dar si acestea ofera o putere infima - max 40-50W cu indulgenta.
Pentru a amplifica subwoofer-ul pe care ti-l doresti iti recomand cu caldura Magnat The Rock 400.
Sau, pentru a obtine un excelent raport calitate/pret iti recomand sa te gandesti la Summer Bass Pack Ib sau Summer Bass Pack II.
Asteptam cu interes intrebarile, nelamuririle si comanda!
P.S. Pe fata difuzoarele le ai in bord, in colturi, fix deasupra gurilor de ventilatie si sunt de 10cm, coaxiale. |
|
| Sus |
|
 |
Seby
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bun...tu imi zici ca boxele JBL GTO 6537 le pot instala doar pe un amplificator.Ai mai zis si ca subbwofer-ul e ales bine.Acu zi-mi cu ce nu ejti de acord, ca nu aveam de gand sa montez boxele fara amplificator.Imi place desing-ul la boxe, ca nu vreau sa le am doar pt muzica, vreau sa si arate bine.
In plus, as vrea sa stiu si eu cat ma costa toata instalarea, montatul si schimbat de cabluri la voi, si cam cat o sa dureze, ca nu sunt din capitala.
Ajtept si eu raspuns. (Scuze ca am raspuns asha tarziu) |
|
| Sus |
|
 |
Seby
|
Trimis: Joi Aug 10, 2006 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| M-am uitat peste amplificatorul pe care mi l-ai recomandat si eu zic ca e bine sa montez ceea ce am zis prima data. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Aug 11, 2006 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu am vazut unde ai specificat ca vrei sa pui GTO-urile pe amplificator. Daca asta e intentia ta e perfect.
Nu vad nici ce amplificator ai specificat intial.
Preturile de manopera le gasesti pe site la "Instalare Produse". Toata instalarea nu dureaza mai mult de cateva ore (2-3).
Daca montezi amplificator trebuie sa mai adaugi la comanda si un kit de instalare amplificator (cablaje), pe care le gasesti la "Accesorii Instalare" - "Conectica".
Hai sa incercam sa facem o configuratie finala, sa verifcam prezenta produselor pe stoc, si apoi sa finalizam comanda.
Astept raspunsul tau. Multa bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|