|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
nooxy
Data înscrierii: 29/Apr/2010 Mesaje: 1 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 29, 2010 10:50 am Titlul subiectului: cerere configuratie audio Aveo sedan 02.2007 |
|
|
ma intereseaza cat ma costa cu tot cu manopera la voi schimbatul de boxe fata spate si ce difuzoare recomandati
nu ma intereseaza f mult puterea ci calitatea
sper sa nu fiu nevoit sa schimb si playerul
bugetul meu ...in jur de 500 ron cu manopera cu tot dar poate suferi ajustari la nevoie
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Apr 29, 2010 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa iti faci instalatia la be-loud, ai disponibila pagina asta cu preturi.
Cel mai ok e sa dai un telefon la unul din numerele de pe pagina.
Cat despre Aveo.. Am ascultat sistemul stock si de pe modelul tau si de pe noul model si au aceeasi problema majora: boxele fata in indreptate undeva spre motor ) (exagerez putin) dar ideea e ca pt a le auzi eu mereu dadeam fader-ul cu 3-4 linii spre fata.
De ce iti zic asta: daca o sa mergi pe un sistam de difuzoare (tweeter si mid-bas) separat s-ar putea sa ai surpriza sa auzi doar inaltele si atat.
Sunt multe de vorbit de aveo.. oricum, orice ai pune pe usi, gandeste-te la o insonorizare cat de mica, usile sunt (din punctul meu de vedere) cele mai proaste usi pt audio (material/constructie/pozitionare mid-bass)! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|