Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cerere difuzoare 6x9

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
bumbum

Data înscrierii: 23/Mar/2015

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2015 12:19 am    Titlul subiectului: Cerere difuzoare 6x9 Răspunde cu citat (quote)

Va salut cu tot respectul atat pe echipa be-loud cat si pe utilizatorii siteului!

Am intrat si eu aici cu gandul ca voi gasi ceea ce caut!

Momentan am un sistem audio format dintr-o unitate Kenwood 6051u si un sistem de boxe fata powerbass L-50c,iar ceea ce doresc eu e urmatorul lucru!

As vrea sa imi da-ti si mie un sfat pt alegerea unor difuzoare 6x9! Stiu ca pe fata ar fi indicat sa fie amplificat sistemul insa momentan nu imi permit sa achizitionez un amplificator desi as dori o recomandare si pt un amplificator ce il pot lua intr-un oarecare viitor pt a-l "imperechea" cu difuzoarele fata...si de ce nu si cele din spate despre care discutam

Stiu ca mi se va spune sa imi pun un woofer sau ceva de genul insa nu doresc acest lucru pt ca am auzit candva difuzoare 6x9 care pt mine ca om normal au fost mai mult decat un woofer!

Sunt deschis catre orice configuratie decenta (testata) care se incadreaza cerintelor, insa fara subwoofere!

Discutam despre o masina Bmw E36 sedan...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2015 11:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ConteazĂŁ foarte mult dacĂŁ atunci cĂąnd ai auzit tu ovalele alea, erau amplificate?
bumbum

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2015 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
ConteazĂŁ foarte mult dacĂŁ atunci cĂąnd ai auzit tu ovalele alea, erau amplificate?

Salut! Nu...erau legate pe un player Jvc de 200-300 lei...modelu nu mai retin exact de jvc si nici a difuzoarelor stiu doar ca erau pioneer
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2015 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sistemul de pe fata e de 13cm, nu faci mare lucru daca le amplifici, au conul mic, nu-s in stare sa miste mult aer. Daca-ti pui ovale iti va veni mai mult sunet din spate decat din fata, nu vei avea un sistem echilibrat.
bumbum

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2015 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si atunci ce varianta ar fi? insa fara sa imi cere-ti sa tai fata de usa pt difuzoare de 16,5

O varianta de mijloc trebuie sa existe...daca considerati alte difuzoare de 13 ca fac treaba mai buna atunci astept o combinatie fata spate pana in 800 lei
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum