| |
| Autor |
Mesaj |
DjDvr
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 7:21 pm Titlul subiectului: Chevrolet SparK |
|
|
Vreau sa pun un sub + amplificator si m-ar interesa sa nu ocupe tot portbagaju asa ca as vrea ceva box nu tub si as vrea sa se auda bine nu sa duduie doar de dragu galagiei .. .
Muizca ascult cam tot in afara de manele (fara suparare pentru cei care asculta). M-ar interesa sa se auda bine bassu si sa se si simta cat de cat.
HU: e ala standard de pe Spark un Blaupunkt Radio/CD 4*40w care cik are si iesire pentru Sub dar nu se stie exact Voi alfa soon
Buget cam 700 RON pentru Sub+ Amp conectica si eventual daca e nevoie insonorizare si condensator e separat.
Si in caz ca nu are iesire de amp HU'u ce propuneti la un buget mic 200 max 300 RON.
Mersi mult! |
|
| Sus |
|
 |
Axel Pasionat

Data înscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 70
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am schimbat HU-ul din fabrica, tot la chev spark si nu am vazut sa aiba vreo iesire pt subwoofer, decat mufele aferente.
Daca vrei sa-ti pui subwoofer iti trebuie un HU ceva mai bun, cum ar fi Pioneer DEH 40 MP. Eu nu mi l-am pus pe ala ca nu se potriveste cu bordul, dar as fi vrut sa-l pun pt ca e ft bun, avand in vedere raportul calitate/pret.
Eu zic sa mai strangi niste bani, apoi sa-ti iei un HU bun + amplif si subwoofer. Si daca vrei sunet cu adevarat bun, ar trebui sa schimbi si boxele. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
| Sus |
|
 |
DjDvr
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
e ok subuwooferul tau,dar ca o sa ai basul ceva mai lung decat in incinta inchisa pe care ti-am recomandato.
nivelul decibelilor e mai mare la varianta propusa de tine.
as merge pe RX pt cei 50W in plus si pt filtrul subsonic(taie frecventele prea joase pe care wooferul nu poate sa le reproduca corect) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
DjDvr
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce vrei sa zici prin "ceva mai lung" ?
Si apropo de cei 50w in plus am mai citti pe aici si am vazut ca e indicat sa nu bagi maxim in sub!Sau am inteles eu gresit ?Sau il reglez sa nu bage 250 w in el ?
Scuza-ma ca pun intrebari stupide cred eu dar sunt inca NOOB in domeniu car audio! |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
amplificatorul se regleaza sa debiteze aproximativ puterea subwooferului
si acesta nu se va arde _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| DjDvr a scris: | Ce vrei sa zici prin "ceva mai lung" ?
|
intr-o incinta inchisa basul e scurt si promt, intr-o incinta br deja intervin alti factori care "lungesc" intr-o oarecare masura basul.
pai e bine sa nu chinui difuzorul, DAR si amplificatorul chiar cu puterea RMS...o rezerva de putere e binevenita tot timpul.
amplificatorul il poti seta in asa fel incat sa ai doar ~220-230W si in acest fel nu o sa ai distorsiuni mari nici de la amplificator nici de la woofer  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
DjDvr
|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Prespun ca daca ma duc la be-loud pot asculta unu sealed si unu br ca sa vad cam care e diferenta nu ?
Si cu reglarea statie ma ajutat baietii al montare nu ? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu in ce masura o sa te poata ajuta baietii cu ascultatul dat fiind faptul ca ei nu prea tin multe produse pe stoc, dar de setat amplificatorul cu siguranta o sa il faca asa cum trebuie. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
DjDvr
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inca ceva Bateria e mica oare o sa faca fata ? Si daca nu ce condensator va fi nevoie ? |
|
| Sus |
|
 |
|