Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cine a auzit helix si/sau phase

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
rami2k6
Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 20, 2006 2:59 pm    Titlul subiectului: Cine a auzit helix si/sau phase Răspunde cu citat (quote)

pareri?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
in_zale

Data înscrierii: 26/Iul/2006
Locație: 192.168.0.1

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate te ajuta mihai in curand, pt ca am auzit ca el are un sub helix in masina!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Phase se pricepe bine Vlad, asteapta niste pareri de la el, eu stiu doar ca sunt undeva intre bune la excelente.

Ar fi mai bine sa specifici despre ce produse / serii de produse vorbim..

Eu am un Helix W8 Competition Box si pot sa spun ca e incredibil... Difuzor de 20cm care suna mai bine decat multe difuzoare de 30cm.
Am ascultat si subwoofere Helix Deep Blue si suna mai mult decat OK pentru preturile lor, foarte bune si ele.
Despre statii pot sa zic ca cele din Seria Deep Blue sunt bune, fac toti banii.
Despre cele din seriile superioare nu pot sa zic nimic... n-am atins. Citind insa specificatii si preturi nu e greu de concluzionat ca sunt super tari.
Modelul A6 Competition a luat si un premiu EISA anul trecut: http://www.eisa-awards.org/history/2005-2006/index.html

Nu cred ca mai gasesti marfa Helix pe la noi, oficial s-a importat o singura data acum cateva luni bune... Ai mai gasit ceva pe undeva sau iei "aduse" de afara?
Sus
rami2k6
Pasionat

Data înscrierii: 01/Iul/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din germania vroiam sa mi se aduca un

Helix Deep Blue 12 Double
sau
Phase Select 15

si nu stiu comparativ cu jbl 1204br/bp dak se merita... diferenta d pret nu este f mare
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Aug 21, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca helix deep blue double e IMENS... parerea mea e ca e mai bine sa iei un subwoofer cu un singur difuzor cu performante similare cu unul cu 2 difuzoare mai slabe/ieftine.

Phase Select 15 ar fi mai bun decat 1204BR dar numai daca esti pregatit sa investesti si intr-un amplificator pe masura si intr-un condensator. Daca nu, 1204BR/BP sunt mai bune, scapi mai ieftin la amplificator si nici nu ai nevoie de condensator...
Daca te hotarasti la Phase Select 15 intreaba-ne si pe noi pe mail de un pret, s-ar putea sa-ti putem da unul la un pret foarte special Wink, poate mai mic decat cel din Germania...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum