| |
| Autor |
Mesaj |
teo76
Data înscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Sâm Mar 31, 2007 6:18 pm Titlul subiectului: cine intraba nu greseste |
|
|
salut am doua dif magnat power plus 162 si as dori sa mai iau doua magnat power plus 102 . Vreau sa le pun pe amandoua ( 162+102) in usile din fata . Cum pot sa le leg ca nu ma pricep ? in serie? in paralel?
cd-ul este jvc cu iesire pe 4 ohm 4*50w dar vreau sa pun si doua dif pe spate |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Mar 31, 2007 6:24 pm Titlul subiectului: Re: cine intraba nu greseste |
|
|
nici in serie nici in paralel. in serie cresti impedanta la 8 ohm si se vor duce naibii si aia 25W rms ai playerului, nu ca W ar fi atat de importanti, pe cat calitatea sunetului care va fi cam varza. in paralel scazi impedanta la 2 ohm si vei innebuni playerul. totusi, de ce vrei sa incarci masina cu nspe difuzoare? nu vei castiga nici decibeli nici calitate. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
teo76
|
Trimis: Sâm Mar 31, 2007 6:42 pm Titlul subiectului: re |
|
|
merci asus ptr asta am si intrebat ptr ca nu ma pricep , am in cap o fata de usa construita de la zero si mi se parea ca arata mai bine cu doua dif
totusi daca le leg in paralel mai castig ceva wati ptr ca as putea sa le amlific cu o statie pe 2 ohm jbl gto4060 de exemplu |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Sâm Mar 31, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
in cazul asta da, le poti lega in paralel. dar nu merita investitia. ce masina e? avand in vedere ca ai difuzoarele fata in usi, mult mai recomandabil din toate punctele de vedere ar fi un sistem de difuzoare. ai castiga multi decibeli, mai ales pe partea de inalte prin amplasarea tweeter-ului la nivelul urechii, nu la nivelul gleznei cum e la coaxiale. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
teo76
|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| intrebarea e stupida "ce masina e ?" de parca muzica se poate asculta numai in masini scumpe . Bine iti dau 15 minute de ras si iti spun ca e un olcit , crezi ca in el nu poti sa asculti muzica sau ce? trebuie sa am o masina de 20 000 $ ca sa ii pot pune o statie ?.Intrbarea a fost pusa ptr a ma pune la punct cu ce pot sa fac pentru ca sunt afon in materi de dif si legaturi intre ele dar nu pot sa cred ca sist audio e influentat de marca masinii!!!! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Apr 06, 2007 11:13 pm Titlul subiectului: Re: re |
|
|
...m-ai dat gata cu asta. dragule, afla ca eu de exemplu am dacie. intrebam ce masina ai ptr ca eram curios ce fata de usa custom ti-ai facut, in ce portiera ( a carei masini) vrei sa pui 2 difuzoare, ca sa-mi fac o impresie asupra insonorizarii necesare. ia mai scotoceste putin forumul asta si vezi ce fel de tip sunt...nu ma consider un fitos cu nasul pe sus, si raspunsul tau il iau ca un atac la persoana (mai exact la intentia mea de a te ajuta). Nu te chinui cu replica, imi rezerv dreptul de a inchide topicul. e primul gest egoist pe care-l fac de cand sunt moderator pe forumul Be-Loud.
editat: ca sa nu se continue tigania asta, cu nspe topicuri absolut inutile legate la adresa mea (le-am sters, apropo) sa-ti explic ce-am spus prin "nu merita investitia, ce masina ai?"...nu merita (si nu e prima oara cand o spun) sa pui 2 sau mai multe difuzoare (serie sau paralel) pe aceeasi iesire a playerului, rezultatele sunt proaste, mai ales ca era vorba de coaxiale, fie ca ai Ferrari fi e ca ai Trabant. Mult mai bine mergea un singur sistem. Punct. nu vreau scuze, poate si exprimarea mea a fost insuficient de clara dar nici sa ajungi sa injuri toti moderatorii (apropo, ce ai cu restul?). Oricum am ramas cu un gust amar, daca frecventez forumul o fac fara vre-un beneficiu financiar, doar sa-mi impart cunostintele cu altii si din respect pentru alti useri. ce mi-ai scris tu in cele 2 topicuri sterse a fost ca o palma peste cap. stai linistit, m-ai facut mort, ptr tine chiar asa sunt. sa te ajute altcineva, pentru asta iti deschid topicul sa fi ajutat de cine vrea sa faca acest lucru. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP
Ultima modificare efectuată de către asus la Sâm Apr 07, 2007 8:52 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Sâm Apr 07, 2007 8:46 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
apropo, va rog fiti on topic, nu mai tolerez off topicuri si atacuri la persoana. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Hitman_047 Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 104 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
teo76
|
Trimis: Sâm Apr 07, 2007 10:01 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| scuze ptr limbaj tie si restul moderatorilor care nu au nici o vina ,eram putin mai mult ametit si desi citisem raspunsul in zilele trecute ieri mi sa parut jignitor .Inca odata scuze si promit sa nu mai scriu cand sunt "distrat" |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 6:01 am Titlul subiectului: Re: re |
|
|
| asus a scris: | | apropo, va rog fiti on topic, nu mai tolerez off topicuri si atacuri la persoana. |
ei uite ca ai trecut si tu prin ce am trecut eu incercand sa dai un sfat prietenesc... |
|
| Sus |
|
 |
|